FUSION SLi

SUPER LIGHT - SUPER FAST

SLi - For pro'erne og dig, der vil det absolut bedste

Use FUSION SLi products because they are faster, lighter and provide the right support for optimal performance when your pulse is high and you are pushing yourself to the limit.

Kompromisløse, Superlette highend cykelbibs
SLi Cycling Bibs

Superlette highend cykelbukser til træning og specielt konkurrence. Et par ekstreme bib shorts, der kombinerer funktionel feinschmeck med højeste komfort.

De højteknologisk gennemarbejdede bib shorts er vandskyende og hurtigtørrende, så de bibeholder den lave vægt. Metervaren er vævet for at opnå en sportskompression på 12-10 mmHg tryk, der udsætter trætheden i musklerne og øger din udholdenhed. Med silikone belagte benafslutninger og ægte 4-vejs træk i materialet sidder MENS SLI BIB SHORTS fuldstændigt perfekt på låret, så du ikke mærker modstand og dermed får overført mest muligt kraft til dit tråd.

Vi anvender en Tripple-Density siddepude med optimeret trykaflastning. Puden er ikke lagdelt i flere kvaliteter men er i ét holdbart stykke, så materialetræthed undgås. Vores siddepude er CNC-bearbejdet med bløde overgange, så der opnås ekstra komfort på både de korte og længere ture, og risikoen for siddesår nedsættes væsentligt.

MENS SLI BIB SHORTS har perforerede seler for høj åndbarhed og dobbelt materialelag på et centerstykke af bagsiden, så de ikke er gennemsigtige.

Vægten er blot 152g i størrelse medium.

fusion road cycling

Beskyttelse mod vind

SLi Torso

Den “usynlige vindvest” - en undertrøje til træning og konkurrence.

SLi Torso bruges de dage hvor du skal være beskyttet mod kølig vind, men stadig være helt aero-optimeret.

En superlet ærmeløs undertrøje til træning og konkurrence - og til både mænd og kvinder

Den er syet med front i en elastisk 3-lags membran, der giver høj åndbarhed og samtidig beskytter mod vind og afkøling under kolde eller våde forhold.

Vægten er 49g i størrelse medium.

SLi Cycling Vest

Den superlette cykelvest til træning og konkurrence på de kølige dage - nem at have med i lommen. Til både mænd og kvinder.

Fronten på SLI CYCLING vest er syet af et superelastisk 3-lags laminat, der beskytter mod vind og vejr. Ryggen er i superelastisk meshpanel. Begge materialers høje åndbarhed sikrer dig en tør, bekvem, funktionel og tætsiddende cykelvest.

Jakken har lynlås-lukket front og åbning på ryggen ind til lommerne på din jersey.

Stort reflekslogo gør dig synlig bagfra.

Pasformen er racefit - aerodynamisk tætsiddende.

cycling mtb jersey bib sofie heby fusion
Unisex
SLi Hot Condition Jersey

En åndbar, letvægts cykeljersey til varme forhold
Tag kampen op i de mest ekstreme sommerforhold med den tekniske SLi HC Cycling Jersey. Den håndsyede jersey er konstrueret af det strecth-vævede SLi-stof, der sammenlignet med traditionelle strikkemetoder gør cykeltrøjen mere komplet.

Med et solbeskyttende og aktivt kølende rygpanel giver trøjen dig mulighed for selv at temperaturregulere, så du ikke overopheder. Ligeledes sørger det mesh-lignende materiale på fronten for rigelig med ventilation på torso.

Trøjens konstruktion sikrer dig en gnidningsfri oplevelse, hvor bevægemønstret er second-to-none med ægte 4-vejs stræk og maksimal svedtransport.

Superlet cykeljakke til træning og konkurrence på de kølige sommerdage - unisex.
SLi Cycling Jacket

Den superlette cykeljakke til træning og konkurrence forår, efterår og på de kølige sommerdage - nem at have med i lommen. Til både mænd og kvinder.

SLI CYCLING JACKET er syet af et superelastisk 3-lags laminat, der beskytter mod vind og vejr. Samtidig sikrer materialets høje åndbarhed dig en tør, bekvem, funktionel og tætsiddende cykeljakke til det meste af året.

Jakken har lynlås-lukket front og funktionelle lommer over lænden.

Reflekslogoer og - kantbånd gør dig synlig og sikker fra alle vinkler.

Pasformen er racefit - aerodynamisk tætsiddende.

cycling mtb jumping gustav heby fusion bib jersey
cycling bib socks fusion

And then...

Recharge

Two line
title image

And an optional subheading