MTB Core

Stædige stigninger. En fartfest nedad. Flow på det flade. MTB kræver pålideligt gear. Og her taler vi ikke om 34-42 eller 32-34. Vælg dit rette setup til det fede spor, de vilde grusveje, til eventyret.

MTB Core

MTB Core er vores bud på en fleksibel cykelgarderobe med få basis produkter, der holder dig beskyttet og optimalt ydende i sporet på tværs af sæson og vejr. Og med lidt ekstra af vores grej er du også godt kørende til og fra lokation, uanset om du er på cykel eller i bil. 

MTB-kernen består af:
1.  HP Bib Shorts | Herre / Dame
2. Long Bib Tights
3. Nova Torso
4. SLi Cycling Jacket
5. Hot LS Cycling Jersey
6. SLi Cycling Vest
7. C3 Cycling Jersey
8. Light LS Cycling Jersey

Derudover bør Leg Warmers og Arm Warmers altid være en fast del af garderboen.

Gode råd til MTB'eren

Få en kort video-introduktion til kombination og brug af vores MTB Core produkter.

Bibs på sporet

Vores cykelbibs leverer et mix af funktionelle detaljer og en komfort så god, at du ikke mærker den.

Vi har tre gode bud på cykelbibs: De slidstærke og alsidige C3 Bib Shorts, de superlette og hurtige SLi Bib Shorts og vores MTB favorit, hvis du kun skal vælge ét par til hele sæsonen - HP Bib Shorts, fordi det temperaturregulerende materiale isolerer, når det er koldt og er effektivt svedtransporterende, når du har kørt dig varm. 

Skal du supplere op til det helt kolde MTB ride, anbefaler vi tilkøb af Leg Warmers og Long Bib Tights, der er funktionelt behagelige med dine korte bibs under.

Fleksibilitet

Vind og vejr på de åbne stræk eller under transit på turen frem og tilbage til sporet fordrer ét tøjscenarie. MTB racet i skoven og bakkerne kræver andre funktionaliteter af grejet.

Keyword er fleksibilitet i de enkelte produkter og kombinationen af dem. 'Keep scrolling' og se, hvordan du bliver godt kørende med få funktionelle basisprodukter sæsonen igennem. 

Loose fit

Joy rides og MTB kalder på loose fit. Hvis du vælger C3 Cycling Jersey, får du plads til bevægelse i en særligt ventilerende og hurtigtørrende cykeltrøje. 

Tager du vores ultimative cykeltrøje - brugerne siger markedets bedste - får du en langærmede light LS jersey, som du kan bruge 8 ud af 10 cykeldage året rundt: Beskyttende, aktivt svedtransporterende, super bekvem og tør under alle forhold. 

På sporet - eller til og fra

Cykler du til og fra sporet, kan du supplere med en vand- og vindafvisende SLi Cykling Vest - gerne Hi-Vis for sikkerheden.

Den lette og superfunktionelle SLi Cycling Jacket er en anden oplagt MTB mulighed, der ikke bliver for varm, men dækker dig optimalt ind. På sporet fylder de begge minimalt i ryglommen. 

Er du i bil, er Recharge Hoodie - med sin lune fleece inderside - et rigtigt behageligt selskab. Og den bliver også nemt dit førstevalg til meget mere end træning.

Favoritterne på sporet