MTB Core

Stædige stigninger. En fartfest nedad. Flow på det flade. MTB kræver pålideligt gear. Og her taler vi ikke om 34-42 eller 32-34. Vælg dit rette setup til det fede spor, de vilde grusveje, til eventyret.

Hvad er MTB Core?

MTB Core er vores bud på en fleksibel cykelgarderobe med få basis produkter, der holder dig beskyttet og optimalt ydende i sporet på tværs af sæson og vejr. Og med lidt ekstra af vores grej er du også godt kørende til og fra lokation, uanset om du er på cykel eller i bil. 

MTB-kernen består af:
1.  HP Bib Shorts | Herre / Dame
2. Long Bib Tights
3. Nova Torso
4. SLi Cycling Jacket
5. Hot LS Cycling Jersey
6. SLi Cycling Vest
7. C3 Cycling Jersey
8. Light LS Cycling Jersey

9. Leg Warmer

Gode råd til MTB'eren

Få en kort video-introduktion til kombination og brug af vores MTB Core produkter.

Cykelshorts til MTB'eren

Vores cykelbibs leverer et mix af funktionelle detaljer og en komfort så god, at du ikke mærker den.

Vi har tre gode bud på cykelbibs: Vores slidstærke og alsidige C3 Bib Shorts er vores klare anbefaling til turene på sporet. Du finder dem i flere farver, så du selv kan bestemme, hvilken farve der passer bedst til dit look.

Skal du supplere op til det helt kolde MTB ride, anbefaler vi at bruge enten Leg Warmers eller Long Bib Tights, der kan anvendes med dine korte bibs under.

Alsidigt cykeltøj til turene ind og ud af skoven

Vind og vejr på de åbne stræk eller under transit på turen frem og tilbage til sporet fordrer ét tøjscenarie. MTB racet i skoven og bakkerne kræver andre funktionaliteter af grejet.

Keyword er fleksibilitet i de enkelte produkter og kombinationen af dem. 'Keep scrolling' og se, hvordan du bliver godt kørende med få funktionelle basisprodukter sæsonen igennem. 

Joy rides og MTB kalder på loose fit.

Hvis du vælger C3 Cycling Jersey, får du plads til bevægelse i en særligt ventilerende og hurtigtørrende cykeltrøje. 

Tager du vores ultimative cykeltrøje - brugerne siger markedets bedste - får du en langærmede light LS jersey, som du kan bruge 8 ud af 10 cykeldage året rundt: Beskyttende, aktivt svedtransporterende, super bekvem og tør under alle forhold. 

Tag højde for turen til og fra sporet

Cykler du til og fra sporet, kan du supplere med en vand- og vindafvisende SLi Cykling Vest - gerne Hi-Vis for sikkerheden.

Den lette og superfunktionelle SLi Cycling Jacket er en anden oplagt MTB mulighed, der ikke bliver for varm, men dækker dig optimalt ind. På sporet fylder de begge minimalt i ryglommen. 

Er du i bil, er Recharge Hoodie - med sin lune fleece inderside - et rigtigt behageligt selskab. Og den bliver også nemt dit førstevalg til meget mere end træning.