SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Fortrydelsesret
Ved køb på FUSIONworld.com/fusion.dk/fusionworld.de har du fuld returret, og derved også mulighed for at få pengene tilbage i hele 30 dage, fra købsdato. Husk dog, at produkter med tryk desværre ikke kan byttes eller tages retur. Fortrydelsesretten kan benyttes uden at give nogen grund.

Produkter med tryk kan IKKE byttes eller returneres. Returretten frafalder på det tidspunkt hvor FUSION ApS går i gang med at trykke produktet, jævnfør Forbrugeraftaleloven, § 18, stk. 3.

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage 
Hvis varen ikke returneres i samme stand eller antal som modtaget, kan vi blive nødt til at kræve erstatning på op til 100%; dette vil blive beregnet på et individuelt grundlag.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til: 

FUSION ApS
Lansen 8
9230 Svenstrup J
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage 
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto. Dette inden for 7 dage når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du udfylder vores formular på fakturaen. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationer
Når du handler på FUSIONworld.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationer vil blive behandlet på et individuelt grundlag, og vi bestræber os på at besvare alle reklamationssager inden for 24 timer fra modtagelse af varen på vores lager.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for 60 dage efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Dog skal du stoppe med at benytte produktet ved fundet reklamation, da det ellers ikke er muligt for os at vurdere sagen korrekt.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger ved berettigede reklamationer
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Ved almindelig retur, betales fragten selv, men med et tilskud fra os. Du kan lave pakkelabels her. 

Varen skal sendes til: 
FUSION ApS
Lansen 8
9230 Svenstrup J
Danmark

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fejl og mangler
Der tages forbehold for skrive- eller slåfejl, i forbindelse med varer og priser på dette site, samt udsolgte og udgåede varer og størrelser.