SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Varer bestilt på FUSIONworld.com/fusion.dk/fusionworld.de sendes fra:

FUSION ApS
Lansen 8
9230 Svenstrup J
CVR Nr. 26685869

Leveringstiden, når varen er på lager, er 1-2 arbejdsdage. Der skal påregnes 1-2 hverdages yderligere leveringstid, hvis der bestilles et produkt med tryk. Vi gør opmærksom på, at så snart et produkt er lagt i trykken, er det ikke længere muligt at ændre på evt. størrelse eller tryk.

Bestilles der flere produkter i samme ordre, og produkterne har forskellig leveringstid, skal du påregne at leveringstiden er den længste. Det skyldes at ordren bliver sendt samlet.

Fortrydelsesret
Ved køb på FUSIONworld.com/fusion.dk/fusionworld.de har du fuld returret, og derved også mulighed for at få pengene tilbage i hele 30 dage, fra købsdato. Husk dog, at produkter med tryk desværre ikke kan byttes eller tages retur. Fortrydelsesretten kan benyttes uden at give nogen grund.

Produkter med tryk kan IKKE byttes eller returneres. Returretten frafalder på det tidspunkt hvor FUSION ApS går i gang med at trykke produktet, jævnfør Forbrugeraftaleloven, § 18, stk. 3.

Oversøiske forsendelsesinformation
Kunder uden for EU skal ikke betale VAT (Value Added Taxes), hvilket automatisk fjernes i checkout processen. Kunder uden for EU bliver eventuelt nød til at betale told og importafgifter, når pakken når destinationslandet. Disse afgifter skal fuldt ud betales af modtageren af pakken. Told og importafgifter varierer meget fra land til land, og vi kan derfor ikke informere om de specifikke afgifter i det pågældende land. Kunden tager fuldt ansvar for alle forsendelses-, returnerings-, told- og behandlingsafgifter, hvis man skulle nægte at tage imod pakken pga. told og importafgifter.?Bemærk: Vi kan ikke deklarere pakker som værende gaver eller undervurdere pakker.

Vedligeholdelse af FUSION tøj
– Vask tøjet før brug. Hvis du vasker tøjet med lidt klar eddike I skyllemiddels bakken bevarer du farverne bedst.
– Vask tøjet ved højest 40° C. Brug ikke skylle- eller blegemiddel. Hvis tøjet vaskes med skyllemiddel ødelægges svedtransporten i tøjet.. Derfor – Brug ikke skyllemiddel.
– Hæng tøjet til tørre. Brug ikke tørretumbler.
– Vær opmærksom på at, skarpe kanter og Velcro på rygsække, bælter og lignende, der har kontakt til stof og sømme kan opkradse og ødelægge tøjet.

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage 
Hvis varen ikke returneres i samme stand eller antal som modtaget, kan vi blive nødt til at kræve erstatning på op til 100%; dette vil blive beregnet på et individuelt grundlag.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til: 

FUSION ApS
Lansen 8
9230 Svenstrup J
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage 
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto. Dette inden for 7 dage når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du udfylder vores formular på fakturaen. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationer
Når du handler på FUSIONworld.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationer vil blive behandlet på et individuelt grundlag, og vi bestræber os på at besvare alle reklamationssager inden for 24 timer fra modtagelse af varen på vores lager.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for 60 dage efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Dog skal du stoppe med at benytte produktet ved fundet reklamation, da det ellers ikke er muligt for os at vurdere sagen korrekt.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger ved berettigede reklamationer
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Ved almindelig retur, betales fragten selv, men med et tilskud fra os. Du kan lave pakkelabels her: https://coolreturn.coolrunner.dk/fusion/

Varen skal sendes til: 
FUSION ApS
Lansen 8
9230 Svenstrup J
Danmark

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fejl og mangler
Der tages forbehold for skrive- eller slåfejl, i forbindelse med varer og priser på dette site, samt udsolgte og udgåede varer og størrelser.

 

Hjemmesiden fusion.dk drives af firmaet:
Fusion ApS, CVR nr: 26685869
TELEFON 9855 1705, Lansen 8, 9230 Svenstrup J

Forbehold for ændringer:
Fusion ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Links:

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk