Sådan ombytter og returnerer du dine produkter

Du kan altid returnere eller ombytte dit tøj inden for fristen, som er 30 dage. Det er vigtigt, du sørger for at registrere din retur, før du returnerer dit produkt.

Hos FUSION har vi vores egen returportal, så du nemt kan ombytte eller returnere dit tøj online. Vælger du at bruge vores vedlagte returlabel koster fragten med GLS 30 kroner (ombytning til anden størrelse/farve er gratis), og så får du et track & trace nummer, så du altid kan spore din pakke.

Du må meget gerne læse vores guide herunder, og når du er klar til at ombytte eller returnere, så trykker du bare på knappen. 

1) Skriv ordrenummer og email, der er angivet ved købet - ordrenummer er angivet på følgesedlen i pakken B2C_DK[xxxxx]

2)
Vælg det produkt, som du ønsker at ombytte eller returnere. Du kan vælge at ombytte til anden størrelse eller en ny farve af den samme model - eller få pengene refunderet til det betalingskort, der er brugt ved købet

3) Når du skal sende din pakke retur, har du to muligheder:

- Du kan påklistre den returlabel, vi har vedlagt i din pakke, og aflevere den hos en GLS-pakkeshop. Vi fratrækker 30 kroner for returfragten med GLS.

- Du kan vælge selv at stå for at returnere din pakke. Så er det vigtigt, at du sender retur med en service, hvor der er tracking på pakken (sendes pakken som et brev og forsvinder, er det på eget ansvar).
VIGTIGT! Den skal sendes til FUSION, Lansen 8, 9230 Svenstrup (vi afhenter ikke returpakker i pakkebokse)

4) Hvis du har åbnet pakken forsvarligt i første omgang, har vi tilføjet en Genluk-funktion på posen, så du kan genbruge den originale pose til din retur. Husk at vedlægge ordrenummer i pakken. Vi håndterer din retur, når vi har modtaget din pakke.