Cycling Core

Vi har sammensat en funktionel og slidstærk garderobe til din cykeltræning. Cycling Core 9 giver dig value-for-money, så du kan træne hele året uden at gå på kompromis. Du får kort sagt mest muligt for færrest kroner.


Landevej, mouintainbike eller gravel? Vi har skabt en garderobe til dem alle.

Road Cycling Core

Road Cycling Core 9 står som rådgivning til cykelrytteren, der gerne vil cykle hele året rundt. Vi har samlet ni stykker cykeltøj, der erfaringsmæssigt dækker dig på tværs af sæsonerne, så du kan stråle under sommersolen og være maksimalt beskyttet i vinterhalvåret. 

Road Cycling Core

Se alle
Gravel Core

Lad dig ikke begrænse. Hverken i oplevelserne eller af grejet. Vind og vejr på de åbne asfalt stræk kræver beskyttelse, mens dine afstikkere offroad kræver helt andre funktionaliteter af tøjet.

Gravel Core er vores bud på, hvordan du optimerer dine cykeloplevelser - all terrain, all season - med få funktionelle basisprodukter. 

Gravel Core

Se alle
MTB Core

Stædige stigninger. En fartfest nedad. Flow på det flade. MTB kræver pålideligt gear. Og her taler vi ikke om 34-42 eller 32-34. Vælg dit rette setup til det fede spor, de vilde grusveje, til eventyret.

MTB Core

Se alle
Hvordan sammensætter du dit cykeloutfit?

Kender du det? Du er vild med at cykle, men du har svært ved at finde ud af, hvad du præcist bør have i din garderobe, og hvordan du sammensætter cykeltøjet på tværs af årets fire årstider. 

Den fulde cykelserie

Selvom de vigtigste kriterier er opfyldt, kan du have brug for specialiserede produkter for at optimere din træning. Her kan du opleve hele cykelkategorien.