Cycling Core 9

Vidste du, at med kun 9 fleksible basisprodukter er du samlet dækket ind mod skiftende vejr og vind igennem hele din cykelsæson, hvad enten du kører på landevej, mountainbike eller gravel.

Vi har sammensat en funktionel og slidstærk cykelgarderobe, der erfaringsmæssigt optimerer din træning, så du kan træne hele året uden at gå på kompromis.

Du får kort sagt mest muligt for færrest kroner.

Udforsk Core-produkter

cycling-core
C3 Bib Shorts

High performance cykelbukser med høj siddekomfort til de lange ture - og med features hentet fra topmodellen SLi Bib Shorts (findes i tre farver).

cycling-core-9
S3 Long Bib Tights

Lange cykelbukser (uden siddepude) til at trække på udover dine alm. cykelbibs for ekstra beskyttelse og varme i vintermånederne - unisex-fit.

fusion-cycling-core
Leg Warmers

2 stk. løse ben til de kolde cykeltræninger i foråret og efteråret. Fittet passer både herre og dame - og bidrager til en komfortabel tur på cyklen.

cycling core
Cycling Jersey

Tætsiddende, kortærmet cykeljersey udviklet i et ventilerende og elastisk materiale, der passer optimalt til det skandivaniske sommervejr. Cykeltrøjen har et brugerrost fit til de hurtigste.

Cycling Jersey fås i en dame- og herreversion (findes i tre farver).

cycling core
Light LS Cycling Jersey

Langæmet cykeljersey i et elastisk og åndbart materiale, der gør den ekstremt behagelig at køre i uanset køn og kropsform. Cykeltrøjen er måske den mest anvendelige af alle og egner sig til 8 ud af 10 cykeldage.

Light LS Cycling Jacket passer både herre og dame.

cycling core
S3 Cycling Jacket

Beskyttende, vandafvisende og åndbar cykeljakke til træningen forår, efterår og specielt vinter. Med denne behøver du reelt kun C3 LS Shirt som baselayer for at holde dig varm.

S3 Cycling Jacket passer både herre og dame (findes i to farver).

fusion-cycling-core
Nova Torso

Åndbar svedundertrøje uden ærmer, der fungerer som baselayer og stort set kan bruges som inderste lag året rundt. Materialets svedtransportende materiale er formidabelt til at afgive varme fra din krop, så du får en komfortabel oplevelse på cyklen.

fusion-cycling-core
C3 LS Shirt

Multifunktionel trøje med lange ærmer, der kan fungere som baselayer eller mellemlag på kølige træningsdage. Trøjen er udviklet i et teknisk materiale, der sørger for den bedste svedtransport og åndbarhed.

SLi Cycling Vest

Teknisk og let cykelvest, der beskytter mod vinden og hjælper til at holde kroppen varm på kølige og blæsende dage. Vesten er lavet i unisex-fit og er nem at have med i baglommen (findes også i orange).

fusion-cycling-core

Køb hele pakken
og spar 15%

[season-outfit,cycling,1]

Ønskesedlen

Start med at købe netop dét, du behøver lige nu - og byg din løbegarderobe op efterhånden, som du får brug for mere.

Nedenfor har vi listet løbegrejet op i den ”investerings rækkefølge”, som vi erfaringsmæssigt tror, du får mest gavn og glæde af at følge, når du vil være dækket ind året rundt. Listen er lavet ud fra forventede timer med brug af produktet hen over et år.

1. C3 Bib Shorts (Mens / Womens)

2. LS Light Cycling Jersey (Unisex)

3. SLi Cycling Vest (Unisex)

4. Nova Torso (Unisex)

5. Leg Warmers (Unisex)

6. Cycling Jersey (Mens / Womens)

7. C3 LS Shirt (Mens / Womens)

8. S3 Cycling Jacket (Unisex)

9. S3 Long Bib TIghts (Unisex)

Til turene på sporet

MTB Core

Vælg det rette setup til det fede spor, de vilde grusveje, til eventyret.