Running Core 8

Med disse otte produkter er du dækket ind mod skiftende vind og vejr på alle årets træningspas. Lær mere om produkterne, og hvordan du sammensætter den mest effektive løbegarderobe herunder.

Vi har sammensat en effektiv løbegarderobe, der erfaringsmæssigt optimerer træningen hele året uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

Indhold:

1) Lange tights

2) Korte tights

3) Varme tights

4) T-shirten

5) Den langærmede t-shirt

6) Løbejakken

7) Det optimale midlayer

8) Den alsidige zip neck

1) Lange tights

To af vores bestsellers, der gemmer på 15+ års udvikling og brugertests af vores tights. En komfortabel, strækbar og slidstærk træningsmakker, der bliver siddende, hvor de skal under løbeturen.

Du er garanteret et par tights, der holder til både træning og vaskemaskine mange år fremover. Samtidig holder 3M refleksbånd på underbenene dig synlig i de mørke timer. Disse har nærmest uendelige anvendelsesmuligheder og kan bruges på tværs af hele året.

C3 Long Tights er udviklet i et unisex fit, der passer til både mænd og kvinder - med en alm. talje.

Womens C3 Training Tights er højtaljede med en pasform tilpasset kvindekroppen.

2) Korte tights

Til løbeturene de varme træningsdage. Perfekt pasform i svedtransporterende materiale og funktionelle lommer til mobil eller nøgler. Anvendelig året rundt - som korte tights om sommeren og et ekstra lag under de lange tights om vinteren.

C3 Short Tights er udviklet i et unisex fit, der passer til både mænd og kvinder - med en alm. talje.

Womens C3 Short Training Tights er højtaljede med en pasform tilpasset kvindekroppen.

3) Varme tights

En varmere udgave af de lange tights til både mænd og kvinder. Et godt valg i vintersæsonen, da ydersiden af disse tights er super fint strikket for at afvise kulde og vind og har en blød og termoregulerende bagside, der holder på kroppens naturlige varme.

Hot Long Tights er udviklet i et unisex fit, der passer til både mænd og kvinder - med en alm. talje.

Womens Hot Long Tights er højtaljede med en pasform tilpasset kvindekroppen.

4) T-shirten

C3 T-shirt er den perfekte overdel til løbeturen på de varme sommerdage eller som inderste lag i forårs- og efterårsmånederne.

T-shirten er superlet og hurtigtørrende, så du altid får en behagelig træningsoplevelse - og med sin løstsiddende, figursyede pasform og gennemtestede længde er det for os en no-brainer at have i løbegarderoben.

C3 T-shirt er desuden syet af en danskproduceret metervare, strikket i Ikast og farvet i Herning.

5) Den langærmede t-shirt

C3 LS Shirt er den ideelle løbetrøje på de kølige sommerdage eller under en jakke eller zip neck i forårs- og efterårsmånederne.

Trøjen er syet af en danskproduceret metervare, strikket i Ikast og farvet i Herning. Du får en virkelig blød t-shirt med lange ærmer, og det tekniske materiale gør den særligt ventilerende og hurtigtørrende.

6) Den beskyttende løbejakke

En vind- og vandafvisende jakke, der giver ekstra beskyttelse på løbeture i koldt og ustadigt vejr. Designet til det nordeuropæiske klima.

Fleksibiliteten er enorm i denne jakke, da du selv kan justere dine andre lag ud fra vejrforholdene.

Diskrete men sikre 3M refleksbånd på kraveben og ryg sikrer dig 360 graders synlighed i de mørke timer. Vælg evt. jakken i Hi-Vis for større sikkerhed.

7) Det optimale midlayer

C3 Midlayer er en alsidig langærmet løbetrøje, der passer til træningspas på tværs af alle årets sæsoner.

Trøjen er velegnet som både første og andet lag, da den er aktivt svedtransporterende, så sveden fjernes effektivt til ydersiden, hvor den hurtigt forsvinder. Det betyder, du ikke bliver fugtig og kold, hverken under eller efter aktivitet.

8) Den alsidige Zip Neck

C3 Zip Neck er en fantastisk tilføjelse til løbegarderoben. Den bløde og behagelige zip neck er en alsidig løbetrøje, du både kan bruge som mellemlag på de kolde vinterture eller som yderste lag ovenpå et svedtransporterende baselayer.

Trøjen er designet med halvhøj krave og kort lynlås, så du selv kan justere kraven alt efter vejret og din stil.

Denne zip neck er lavet i vores elastiske og svedtransporterende C3-materiale, der gør den hurtigtørrende, åndbar og holdbar.

C3 Zip Neck kan også bruges på vej til/fra din træning eller opvarmning.

Hvordan sammensætter du dit løbeoutfit?

De forskellige vejrscenarier hen over hele året stiller krav til dit tøjvalg og sammensætningen af lag.

Herunder kan du finde inspiration til, hvordan du skal klæde dig på din løbetur.

+8°C - Let vind

+10°C - Vindstille

En lun forårsaften
C3 Long Tights
C3 LS Shirt

Den fulde løbeserie

Selvom de vigtigste kriterier er opfyldt, kan du have brug for specialiserede produkter for at optimere din træning. Her kan du opleve hele løbekategorien.

Udforsk Core Systems