Running Core 8

Vidste du, at kun 8 fleksible basisprodukter er nok til at dække dig ind mod skiftende vejr og vind igennem hele din løbesæson?

Vi har sammensat en funktionel og slidstærk løbegarderobe, der erfaringsmæssigt optimerer din træning, så du kan træne hele året uden at gå på kompromis.

Du får kort sagt mest muligt for færrest kroner.

Vi kalder det Running Core 8.

Oplev produkterne her

running core c3 short tights
Short Tights

Anbefales til løberen året rundt - som korte tights om sommeren og som et ekstra varmende lag under de lange tights om vinteren. Vores klassiske allround korte tights er til både mænd og kvinder.

Hvis man ønsker høj talje, kan man vælge Womens Short Training Tights.

running core c3 long tights
Long Tights

Slidstærk træningsmakker på de koldere dage, specielt i forår og efterår. Også brugt meget til indendørs afslapning. Vores long tights er udviklet, så de passer til både mænd og kvinder.

Hvis man ønsker høj talje, kan man vælge Womens Training Tights.

running core hot long tights
Hot Tights

En varmere udgave af vores long tights, der er et godt valg på de kolde dage, specielt i vintersæsonen. Vores hot long tights er konstrueret, så de kan bruges af både mænd og kvinder.

Hvis man ønsker høj talje, kan man vælge Womens HOT Long Tights.

running core c3 t-shirt
C3 T-Shirt

Vores High Performance T-shirt til løbe- og allround træning, både inden- og udendørs. Det superbløde, højteknologiske, danskproducerede materiale gør den særligt ventilerende og hurtigtørrende.

running core c3 ls shirt
C3 LS Shirt

Den langærmede udgave af vores High Performance T-shirt til løbe- og allround træning, både inden- og udendørs. Det superbløde, højteknologiske, danskproducerede materiale gør den særligt ventilerende og hurtigtørrende. 

running core mens womens c3 sweatshirt
C3 Sweatshirt

C3 Sweatshirt er en alsidig løbetrøje med lange ærmer, der er anvendelig på tværs af årstider. Trøjen er svedtransporterende, hvilket gør den ideel som inderste lag på de helt kolde dage eller eneste lag på de lidt varmere forårsdage.

running core zip neck
Zip Neck

Er velegnet til både træning, udendørs aktiviteter og afslapning. En klassisk let og langærmet trøje med kort lynlås og halvhøj krave.  

running core s1 run jacket
S1 Run Jacket

En vindtæt og vandafvisende jakke til ekstra beskyttelse på løbeture i dårligt vejr. Udviklet til at dække så stor en periode af året som muligt i det nordeuropæiske klima. Ikke for varm og ikke for kold, men lige netop så beskyttende, at du selv kan justere isoleringen med det lag, du vælger under.

running core produkter

Køb hele pakken
og spar 15 %

Ønskesedlen

Start med at købe netop dét, du behøver lige nu - og byg din løbegarderobe op efterhånden, som du får brug for mere.

Nedenfor har vi listet løbegrejet op i den investeringsrækkefølge, som vi vil anbefale dig og tror, du får mest gavn og glæde af at følge, når du vil være dækket ind året rundt.

1. C3 Long Tights

2. S1 Run Jacket ( Herre / Dame )

3. C3 Sweatshirt ( Herre / Dame )

4. C3 Short Tights

5. Hot Long Tights

6. C3 T-Shirts ( Herre / Dame )

7. Zip Neck ( Herre / Dame )

8. C3 LS Shirt ( Herre / Dame )

[season-outfit,running,1]

Shop Core-produkter