TEMPO!
TEMPO! HIERARKIET
En ny æra af TEMPO!®

Vi introducerer TEMPO! ONE, TWO, THREE – vores nye og forbedrede serie af triatlondragter. Designet til at imødekomme forskellige behov og niveauer, hvilket giver dig mulighed for at vælge den dragt, der passer bedst til din hastighedsprofil.

Match dine ambitioner og dit erfaringsniveau med en af vores TEMPO! dragter. Gå på opdagelse herunder.

Denne dragt er højeste standard inden for vores triatlonudstyr, udviklet til dem, der fører an, og bruges af vores professionelle langdistancetriatleter. Hele dragtens konstruktion er lavet for at udnytte dine trådte watt mest muligt i din cykling samt gøre svømme- og løbesplittet så effektivt som muligt.

NYT: Ved at integrere en 15-graders stofjustering af ærmematerialet er vi lykkedes med at forbedre luftstrømmen og yderligere reducere modstanden. Sammen med forbedringer af dragtens samlede pasform har atleter nu en 'almost unfair' fordel ved startlinjen.

Anbefalet til atleter, der forventer at gennemføre (langdistance) på 7 til 9 timer

NY DRAGT! Det bedste valg for størstedelen af erfarne triatleter. Tempo! TWO Suit kombinerer funktionalitet med ydeevne og kommer i to farver - begge dragter med det unikke tempo-print på forsiden.

Fronten i mesh giver stor åndbarhed, mens ryggen er konstrueret til at give optimal solbeskyttelse. Dragten er optimeret med vores aerodynamiske ærmer og den vævet-elastiske underdel, kendt fra Tempo! ONE Suit, sikrer sammen med det bløde, elastiske fleeceindlæg komfort gennem hele dit race.

Anbefales til atleter, der sigter efter en sluttid på 9 til 11 timer.

Tempo! THREE Suit, tidligere kendt som Speed Suit V2, er det perfekte udgangspunkt for dig, som ønsker at starte som triatlet.

Uden at gå på kompromis med kvalitet, aerodynamik og hastighed, er denne dragt konstrueret med fokus på komfort og stor fleksibilitet. Den kortærmede dragt er fleksibel og lettere at tage af og på med den delbare lynlås foran, der forbedrer bevægelse og bekvemmelighed. Hvide kølepaneler på ryg og ærmer, sammen med høj UV-beskyttelse, håndterer kropstemperatur og solbeskyttelse.

Anbefales til atleter, der ser sig i mål med deres langdistanceløb på 11 timer og derover, eller deres kortdistanceløb på 6 timer og derover.

TEMPO! serien er designet til at imødekomme forskellige behov, hvilket giver atleter mulighed for at vælge tøj, der passer bedst til deres hastighedsprofil.


Vores grundige vindtunnelanalyser og test i den virkelige verden, kombineret med direkte feedback fra eliteatleter, gør det muligt for os at finjustere vores materialesammensætninger, så de tilbyder uovertrufne aerodynamiske fordele ved forskellige hastigheder.

Vi forstår, at forholdet mellem hastighed, materiale og aerodynamisk effektivitet er komplekst, hvilket fører os til kontinuerlig innovation. Ved at prioritere videnskabelig nøjagtighed og real-world anvendelighed kan vi levere den performance, som rekorderne sat og brudt af atleter i vores tøj bevidner.

4-vejs stræk

Maksimal bevægelsesfrihed

12-10 mmHg

Kompressionsniveau (målt i mmHg*)

UPF 50+

Højest mulige solbeskyttelse

191 gram

Ultraletvægt (målt på en Tempo! TWO Suit i str. M)

REKORDBRYDENDE ØJEBLIKKE OG SEJRE
Champions Wear TEMPO!®

Fejr triumferne hos vores atleter, herunder Magnus Ditlevs to fantastiske sejre ved Challenge Roth og Sam Laidlows bemærkelsesværdige sejr ved Ironman World Championship i Nice.

TEMPO! er skabt til at slå rekorder, på verdens største scener og dine personlige milepæle, hvilket gør serien anvendelig for både elite- og amatøratleter.

Detaljer om alle rekorder*
  1. Sam Laidlow: Ironman World Champion 2023 (Time 8:06:22) – LINK
  2. Vittoria Bussi: Womens UCI Hour World Record (Distance: 50,267 km.) – LINK
  3. Magnus Ditlev: Fastest Bike-split at 2024 T100 Miami (Split-time 1:41:45) – LINK
  4. Frederik Muff: Danish Record in 10 km and 30 km time trial 2023 (Time 10 km: 10:57 | Time 30 km: 34:19) – LINK
  5. Magnus Ditlev: First ever Sub4 Hour Bike-split on Full Ironman-distance (Split-time: 3:57:445) – LINK
  6. Daniel Bækkegård: Course Record at 2023 Ironman Western Australia (Time 7:34:23) – LINK
  7. Magnus Ditlev: Best Bike-split at 2023 PTO European Open (Time 1:48:55) – LINK
  8. Sam Laidlow: Fastest Bike Split at 2023 Ironman World Championships (Time 4:31:28) – LINK
  9. Magnus Ditlev: Wins Challenge Roth two years in a row (2022-2023) – LINK
  10. Sam Laidlow: Fastest Bike Split Ever at 2022 Ironman World Championships Kona (Time 4:04:36) – LINK

TEMPO!®