Science & Testing

Med avancerede teknikker kan vi simulere de ekstreme miljøer, som udfordrer holdbarhed og funktionalitet maksimalt, for at vi kan udvikle og forbedre.

Vi er ikke designere
- vi er produktudviklere

FUSION er lige så meget en tech-virksomhed som en tøjvirksomhed. Vi skal kontinuerligt levere målbart bedre funktionalitet og ydeevne i vores produkter.


Det tager tid, og derfor følger vi ikke flygtige modetrends. I stedet forbedrer vi løbende det eksisterende sortiment gennem systematiske tests af både nye og eksisterende materialer. Og altid med dobbelt op på kravene i forhold til standarderne.

Vi skal være bedre end standarden

På HQ i Svenstrup har vi vores eget TestLab. Her leder vi dagligt efter dét, vi helst ikke vil finde: Fnuller, slid, dårligt stræk. 

Men grundlæggende laboratorietests kan ikke stå alene. Lige så nødvendig er praktikken i sporet og på sportsarenaerne med kritiske hverdagsbrugere og verdensatleter.  

Inside Test Lab

Se hvordan vi tester eksisterende og potentielt nye metervarer for at sikre dig langvarig kvalitet, funktionalitet og komfort.

The Martindale Test

Med Martindale måler vi holdbarhed og slidstyrke af materialer og overflader. Det testede tekstil udsættes under tryk for kraftige gnidninger med ”stressende” materialer, der skal simulere virkelighedens langtidsslitage. Og vi tester altid dobbelt op på kravene i forhold til branchestandarder.

The Stretch Test

I stræktesten afprøves materialets styrke og strækevne, men også den vigtige evne til at trække sig sammen igen. Det er et vigtigt redskab i kvalitetskontrollen og ved produktudvikling, når der skal undersøges nye materialer og teknologier.