Kunderne siger holdbar.
TestLab måler det.

Scroll for at se hvordan ↓

Vi skal være bedre end standarden

På HQ i Svenstrup har vi vores eget TestLab. Her leder vi dagligt efter dét, vi helst ikke vil finde: Fnuller, slid, dårligt stræk. Med avancerede teknikker kan vi simulere de ekstreme miljøer, som udfordrer holdbarhed og funktionalitet maksimalt, for at vi kan udvikle og forbedre. Men grundlæggende laboratorietests kan ikke stå alene. Lige så nødvendig er praktikken i sporet og på sportsarenaerne med kritiske hverdagsbrugere og verdensatleter.    

Vi er ikke designere - vi er produktudviklere

FUSION er lige så meget en tech-virksomhed som en tøjvirksomhed. Vi skal kontinuerligt levere målbart bedre funktionalitet og ydeevne i vores produkter. Det tager tid, og derfor følger vi ikke flygtige modetrends. I stedet forbedrer vi løbende det eksisterende sortiment gennem systematiske tests af både nye og eksisterende materialer. Og altid med dobbelt op på kravene i forhold til standarderne.

Det menneskelige testlab

Med maskinelle målinger og fakta kommer vi langt i produktudviklingen. Men kroppens dynamik og det skandinaviske vejr er komplekst og uforudsigeligt. Så beskyttelsen, pasformen, svedtransporten - alt det, der opleves som komforten, bedømmes grundigt af testbrugere i virkelighedens TestLab.

Fra atlet til hverdagsbrug

Vi optimerer sammen med nogle af verdens bedste atleter konstant i kampen mod uret. Arbejdet med aerodynamiske overflader, ekstremt solbeskyttende materialer, aktivt kølende og svedtransporterende tekstiler gør dem bedre. Og giver os værdifuld viden, der omsættes i slidstærkt sportstøj til hverdagsbrug. 

0,3% reklamationer er stadig for meget

Det er først efter en længere periode med daglig brug, at godt sportsgrej består den egentlige eksamen. Derfor er fejl desværre uundgåelige - men lærerige. For de returnerede reklamationer er essentielle for endnu flere tests i jagten på at eliminere de sidste 0,3%.

Mød vores testmaskiner

Sådan tester vi vores metervare for at sikre dig den bedste kvalitet og længste holdbarhed på dit sportstøj
The Martindale Test

Med Martindale måler vi holdbarhed og slidstyrke af materialer og overflader. Det testede tekstil udsættes under tryk for kraftige gnidninger med ”stressende” materialer, der skal simulere virkelighedens langtidsslitage. Og vi tester altid dobbelt op på kravene i forhold til branchestandarder.

The Strecth Test

I stræktesten afprøves materialets styrke og strækevne, men også den vigtige evne til at trække sig sammen igen. Det er et vigtigt redskab i kvalitetskontrollen og ved produktudvikling, når der skal undersøges nye materialer og teknologier. 

The Pilling & Snagging Test

I disse tests sikrer vi, at tekstilet i brug ikke udvikler løse fibre, der danner små kugler på overfladen, kaldet for pilling. Når vi måler snagging, tester vi tekstilets modstandskraft overfor trådudtræk.

The Moisture Wicking Test

I sportstøjet er optimal svedtransport essentiel. Vi arbejder i højteknologiske materialer, der blandt andet har evnen til kapilær sugekraft - eller nemmere forståeligt: aktiv svedtransport. Her måler vi på transporttid og absorbering af sved i tekstilerne for, huden holdes tør og behagelig.     

Targano Trend Microscope

Vores avancerede, digitale mikroskop, som også bruges i biologien og medicinen, opfylder de professionelle krav, vi har til at se detaljer og helt små strukturer med krystallisk klarhed. Opkoblingen til skærm og database gør det muligt for TestLab at konferere om resultater og lagre dem til sammenligningsgrundlag.

En gennemtestet klassiker

Mere end 15 års udvikling og hårdfør brug pakket ind i et gennemtestet, tidløst design

Fusion TestLab

Siden udviklingen af det første sportstøj i 1999 har kvalitet og holdbarhed været de absolutte kerneområder hos FUSION. Alt fra design, materialevalg, farve- og strikkeri, produktion og den sidste finish på systuerne i Litauen er nøje tilrettelagt for at kunne præstere det kompromisløse sportstøj, FUSION er kendt for.