TEMPO!®

Det absolut bedste, vi tilbyder, og allerede en del af rekordbøgerne. Udviklet i samarbejde med UCI Kontinentalholdet ColoQuick Cycling og aerospecialister. TEMPO! er for ryttere, der vil have mere ud af de trådte watt. Denne kollektion handler om at finpudse din performance i en grad, der ikke kun giver dig fart – men en afgørende fordel.

Til dato vores hurtigste aero-jersey
TEMPO! ONE JERSEY

Europæiske højhastighedsmaterialer i kombi med utallige vindtunnel tests og real life feedback fra tempospecialister: Ultimativ fart under flest mulige forhold!

Til hurtig træning og race under varme forhold
TEMPO! TWO JERSEY

Aerofit all-round-jersey i unisex til sommer og sydens bjergkørsel med fokus på høj solbeskyttelse, aktiv køling, frontventilering – og naturligvis speed!

Funktionel feinschmeck og højeste komfort
TEMPO! BIB SHORTS

Vandskyende og hurtigtørrende lightweight. Sportskompression for bedre udholdenhed. Modstandsreducerende racefit. Maksimal bevægelse i ægte 4-vejs stræk. Og en uigennemsigtig bagdel. Blandt andet.

Når du skal være superhurtig
TEMPO! ACCESSORIES

Når de sidste procenter skal over på din side. Udviklet og testet optimalt til både hastigheder, når du sidder på hjul i feltet og max speed, når spidsen i spurten rammes med 70 km/t.

TESTET I FELTET
“I samarbejdet med Fusion findes ingen standardløsninger men kontinuerlig test og tilpasning individuelt af grejet i et progessivt udviklingsmiljø, der både er med til at bringe vores ryttere videre på vejen mod en international karriere og samtidig udvikle next generation ultimativt cykeltøj."
- Christian Moberg, UCI Continental Team, ColoQuick Cycling.

VINDTUNNEL ER VIGTIG
Aerodynamiske idéer og hypoteser er innovationens råmateriale. Men den analytiske konsekvens erfarer vi kun gennem datastyrede, metodiske massetests i de bedste vindtuneller worldwide, hvor grænsen for det muliges kunst kan afdækkes.    

MED PÅ GULDHOLDET
Vi får kun den fornødne know how ved at bevæge os ud i sportens helt specifikke discipliner, hvor vi blotlægger de små nuancer, der bringer os videre i jagten på verdens hurtigste sportstøj. Vi var med, da det danske banelandshold i 4000 meter holdforfølgelsesløb vandt guld ved VM i Glasgow med finalesejr over Italien.

 

DEN ULTIMATIVE TEST – HVER DAG
Alene at gennemføre en Iron Man er kun for de hårdføre. Vores samarbejde med triatleter fra den absolutte verdenstop såvel som ukendte newcomers sørger for løbende feedback til vores udviklingsteam. Optimeringssparring fra atleter, der træner hver evig eneste dag og udsætter vores grej for de ultimative tests.

TO DANSKE TEMPO-REKORDER SAMME DAG
Som et led i udviklingen af TEMPO! serien stod et Fusion test-team bag en helt ny TT-prototype-dragt, da en af Danmarks bedste enkeltstartryttere, Frederik Muff, i august 2023 skulle gøre et attentatsforsøg på to gamle temporekorder. I overraskende gode tider blev både den 40 år gamle 10 km rekord og 30 kilometer distancen, der har stået i 23 år, slået - endda på samme dag.

UCI HOUR WORLD RECORD HOLDER (50,267 KM)
Italienske Vittoria Bussi sprængte 50 kilometer grænsen med ny kvindelig UCI Timerekord på den legendariske cykelbane, Velodromo Bicentenario i Aguascalientes i Mexico i 2023.

ANMELDERROST SERIE
Velomore har testet TEMPO!®

Vurdering: 5/5

"[..] meget tyder på, at TEMPO-trøjen har potentialet til at blive en N+1 trøje. Foruden at være hurtig, er TEMPO-virkelig komfortabel og dejlig at have på."

Det danske cykelmagasin, Velomore, har testet det lynlåsfrie TEMPO! sæt. Klik herunder og læs hele anmeldelsen.

OPLEV ALLE TEMPO! FORDELENE
ALMOST UNFAIR®