INGEN BLACK FRIDAY HOS FUSION

Vi har siden 4/11 oplyst på vores website og i nyhedsbreve til klubmedlemmer, at vi ikke synes Black Friday er det rigtige at gøre, og vi ikke kommer til at køre tilbud.

Du kan altid få 10%, hvis du melder dig ind i FUSION Club - præcis som du kan årets andre dage. 

Vi tror på, at du skal have den mest effektive garderobe, hvor de samme produkter bruges igen og igen på tværs af aktiviteter og hverdag. Denne holdning er ikke forenelig med en forbrugsrus som Black Friday.

I stedet vil vi gerne rådgive dig til, hvordan du kan supplere dine eksisterende produkter med tilføjelser, som du kommer til at bruge år efter år - og som vil dække dig i alle årets perioder. 

Vi forecaster fra uge til uge, og da vores egne systuer er placeret i Europa betyder det, at der ikke er langt fra systuen til, at du står med et frisk produkt i hånden.

VI ØNSKER IKKE AT BIDRAGE TIL OVERPRODUKTION

Hos FUSION nærproducerer vi alle produkter på egne systuer i Europa. En stor del af metervarerne er tillige produceret i Danmark. Der produceres intelligent fra uge til uge året rundt, så vi sikrer at have de rette varer - på det rette tidspunkt - i rette mængder.

Dét er kernen i FUSION-systemet.

BYT DINE JULEGAVER HELT FREM TIL DEN 15/1 2022

Vi ønsker, det skal være så simpelt at købe og bytte julegaver hos FUSION. Alle produkter købt fra den 1. november frem til juleaften, kan du derfor bytte, indtil kalenderen siger 15. januar 2022.

Du skal altså ikke bekymre dig om forkerte størrelse, farver eller andre årsager, når du vælger julegave. De kan nemt byttes via vores website. Læs hvordan her.