Med udgangspunkt i triatlon miljøets hårdføre krav til grej har FUSION altid haft fokus på at udvikle high performance sportstøj med hovedvægten lagt på funktionalitet før fashion.


En langsigtet og tidløs kollektion, hvor vi hele tiden forfiner på de samme produkters kunnen og kvalitet i stedet for at erstatte dem med nye sæsonvarer.

Resultatet er kompromisløst og gennemtestet sportstøj med lang holdbarhed til såvel den daglige motion som det helt proffe.  

Altid i konkurrence - mod os selv

Vi har altid dyrket passionen. Både i sporten og i vores forretning. Elsket udfordringen, de minutiøse forberedelser og strategierne - kampen og euforien. Fundet nye veje - omveje, udveje og ind imellen tilbageskridt - for at komme forbi. Komme foran. Komme i førertrøjen. 

Vi startede i midt 90’erne med en lille butik. Men de indkøbte produkters funktion og ydeevne levede sjældent op til forventning og krav. Som dedikerede sportsudøvere begyndte vi derfor selv at udvikle udstyr. Og det blev en succes. FUSION var i gang. 

Siden da har vi lyttet, lært af og testet på sportens proff’er for at skabe det ultimative high performance sportstøj: at gøre brugeren UNSTOPPABLE under selv de mest ekstreme forhold.

Dengang var drivkraften lysten og viljen til at møde den næste forhindring med en lidt bedre løsning - og det er det stadig. 

Vi kommer aldrig helt i mål. For vi vil altid prøve at skubbe grænserne for det mulige.

Brdr. Mads & Per Brun Nissen,
Co-founders.

Unstoppable
Når det gælder det holdbare

Med mere end 20 år på bagen har vores FUSION C3 tights bragt os forrest i feltet. Med fremsynet funktionalitet, komfort og pasform har vi lavet en klassiker, der har bevist sin holdbarhed i træning, kamp og vaskemaskine siden 1999. 

Og med markant nytænkning i proces, produktion og produkt, der også rækker ud mod miljø og medarbejdere, står vi nu bag en original serie af sportstøj, der på alle måder er en holdbar investering langt ud i fremtiden. 

Når det gælder det målbare

Vi måler succes’en i alle de kræsne brugere, der påstår, at de hverken kan undvære eller slide produktet op efter 5, 10, 15 år.

Og vi måler på optimering og effekt i vindtunnel og på tekniske cykelbane tests. Og så er der alle topresultaterne, alle atleterne, der kommer først i mål. De taler jo for sig selv.

Unstoppable
Når det gælder det mærkbare

Følelsen kan ikke forklares. Den skal opleves. I brug. For det er først her, du rigtig erfarer resultatet af vores anstrengelser for at udvikle den komplette og kompromisløse serie af sportstøj.

Funktionaliteten i det enkelte produkt og i kombinationen af dem indbyrdes, den højteknologiske materiale, forarbejdningen og pasformen. Og alt det andet, der gør, at du ikke kan undvære den mærkbare forskel, der er i et par vanlige tights og en rigtig træningsmakker.