Vi kommer aldrig i mål

Vi har altid dyrket passionen. Både i sporten og i vores forretning.

Elsket udfordringen, de minutiøse forberedelser og strategierne - kampen, euforien og udmattelsen. Fundet nye veje - omveje, udveje og også tilbageskridt - for at komme forbi. Komme foran. 

Vi startede i midt 90’erne med en lille butik. Men de indkøbte produkters funktion og ydeevne levede sjældent op til forventning og krav. Som dedikerede sportsudøvere begyndte vi derfor selv at udvikle udstyr. Og det blev en succes. FUSION var i gang. 

Siden da har vi lyttet, lært og testet på sportens proff’er for at blive unstoppable - skabe det ultimative high performance sportstøj, der yder optimal beskyttelse under de mest ekstreme forhold.

Dengang var drivkraften lysten og viljen til at møde den næste forhindring med en lidt bedre løsning - og det er det stadig.

Så vi bliver aldrig helt færdige med at skubbe grænsen for det mulige. Hverken i sporten eller i udviklingen af FUSION SPORTSWEAR SYSTEM.

Brdr. Mads & Per Brun Nissen
Co-founders

unstoppable
Når det gælder det holdbare

Med mere end 20 år på bagen har vores FUSION C3 tights bragt os forrest i feltet. Med fremsynet funktionalitet, komfort og pasform har vi lavet en klassiker, der har bevist sin holdbarhed i træning, kamp og vaskemaskine siden 1999. 

Og med markant nytænkning i proces, produktion og produkt, der også rækker ud mod miljø og medarbejdere, står vi nu bag en original serie af sportstøj, der på alle måder er en holdbar investering langt ud i fremtiden. 

unstoppable
Når det gælder det målbare

Vi måler succes’en i alle de kræsne brugere, der påstår, at de hverken kan undvære eller slide produktet op efter 5, 10, 15 år. Og vi måler på optimering og effekt i vindtunnel og på tekniske cykelbane tests. Og så er der alle topresultaterne, alle atleterne, der kommer først i mål. De taler jo for sig selv.

unstoppable
Når det gælder det mærkbare

Følelsen kan ikke forklares. Den skal opleves. I brug. For det er først her, du rigtig erfarer resultatet af vores anstrengelser for at udvikle den komplette og kompromisløse serie af sportstøj: FUSION Sportswear System.

Funktionaliteten i det enkelte produkt og i kombinationen af dem indbyrdes, den intelligente metervare, forarbejdningen og pasformen. Og alt det andet, der gør, at du ikke kan undvære den mærkbare forskel, der er i et par vanlige tights og en rigtig træningsmakker. 

Løfter
FUSION forpligter sig til:

- hele tiden at udvikle på produkternes funktionalitet og levetid

- ikke at overproducere

- at motivere til ikke at overforbruge

- at skabe produkter, der gennem hele deres livscyklus sætter et skånsomt miljø- og klimaaftryk

- ikke at medvirke til udnyttelse og undertrykkelse, hverken menneskelig eller økonomisk

- at være den bedste samarbejdspartner for forhandlere

OM FUSION SPORTSWEAR SYSTEM