Den mærkbare forskel

Uanset om du skal bruge et avanceret trisuit eller bare en ny t-shirt, garanterer vi både optimal beskyttelse og en komfort så god, at du ikke mærker den. For vi tænker altid i fremsynet funktion før kortvarig fashion.

Vi bygger videre på og forbedrer kontinuerligt vores eksisterende kollektion af »intelligent« og fleksibelt sportstøj - enten specifikt på det enkelte produkt eller på kombinationen af dem, så du med få stykker tøj kan kombinere dig gennem skiftende vejr, sæson og aktivitet.

Se Running Core 8, hvis du løber og Cykling core 9, MTB CORE og GRAVEL CORE, hvis du cykler.

Det kalder vi FUSION SPORTSWEAR SYSTEM. 

KLASSISK OG SLIDSTÆRKT
Køb mindre og få mere

Målet er altid at frembringe noget slidstærkt sportstøj, der giver dig noget varigt for pengene: Markedets bedste performance pakket ind i et klassisk og tidløst design. 

Derfor udvikler vi hellere på eksisterende modeller og udnytter dét stof - de garner - den indfarvningsmetode, der kan klare strabadserne - og vaskemaskinen - igen og igen. 

Kort sagt: Du køber mindre og får mere!  

Den intelligente
Metervare

FUSION C3 metervaren er hjørnestenen i vores materiale dna. Gennem mere end 20 år har test, brug og indhøstet erfaring hele tiden afspejlet sig i løbende forbedringer af komfort og pasform.

Kernen i den 2-sidede metervare er den aktivt svedtransporterende evne. Garnet på indersiden har en grovere struktur, som optager sveden nemmere, mens den mere fintstrikkede yderside med baggrund i fysikkens love om kapilær sugekraft ved forskellig porestørrelse tiltrækker sig fugtigheden, som fordeles over et stort areal og derved fordamper hurtigt. Den unikke svedtransporterende evne er ikke kemisk funderet og kan derfor ikke vaskes ud, men holder i hele produktets levetid.

Vores FUSION C3 metervare er rundstrikket, og sammen med det høje indhold af powerfit-elastan betyder det livslang pasform med unik fleksibilitet, der samtidig overflødiggør hovedparten af irriterende lynlåse.

LESS IS MORE
En lomme er ikke bare en lomme

Det tidløse minimalistiske design kommer ikke blot til udtryk i fremtoning men også i funktion. Ikke mindst. Vi bruger ikke meget tid på overflødige prints men på de små forbedringer og gennemtænkte detaljer, der ikke nødvendigvis ser ud af meget men bare gør en markant forskel.Tag nu bare lommerne f.eks.: Vi er så priviligerede at have kræsne brugere verden rundt, der til stadighed og under alle forhold udfordrer funktionerne på vores FUSION tights. Så test efter test har givet lommerne på vores tights netop den særlige placering, som gør, at du ikke behøver at ændre dit bevægemønster mere end højst nødvendigt under aktivitet.

Noget andet er lommens funktionelle materialevalg, hvor det elastiske mesh-panel komfortabelt holder det hele tæt på benet, uden at tingene rasler rundt. Samtidig giver gennemsigtigheden overblik over indholdet. Og det unikke kantbånd - der på én gang er blødt, stramt og elastisk - sørger for, at alt forbliver i lommen. Kantbåndet misfarves ikke under vask, og det perforerede mesh-panel gør, at lommerne altid bliver helt rene. 

Nice or need
Den røde tråd

Trense, bolt søm eller måske allerbedst betegnende: låsesøm. Den lille røde tråd, der går igen på vores produkter er ikke blot til pynt, men en garanti for syninger, der holder.

Og samtidig det synlige kvalitetsmærke på sammenhængen mellem højteknologisk udvikling og godt traditionelt håndværk.