Into the wild

Efteråret stiller store krav til grejets funktionalitet og beskyttelse. Med disse efterårsfavoritter kan overgangsperioden komme an.

Vest eller jakke?
Ultimativ beskyttelse

Vær beredt på alt vejr med en vest eller jakke, der bl.a. rummer vindbeskyttende og vandafvisende features.

En vest giver dig større bevægelighed og hurtigere temperaturregulering, mens du løber. Jakken beskytter hele overkroppen og lader dig løbe ubesværet på trods af mørke skyer.

På de milde efterårsdage er S1-serien med sit tynde, men vind- og vandafvisende ydre den ultimative træningspartner. Og på de helt kolde efterårsdage (og til vinter) er S2-jakken et must-have. Vores varmeste jakke, der er konstrueret til at klare dig gennem de mest ekstreme forhold.

Klik ind på produktet for at se farver.

Tights
Started from the bottom

Det hele starter med et godt fundament - og med et gennemtestet tidløst design er vores lange tights en holdbar løsning i mere end en forstand.

Den slidstærke og elastiske materialesammensætning sikrer, at du kan træne i utallige timer og vaske dine tights et hav af gange uden at føle, de mister deres pasform.

På de kolde efterårsdage anbefales de tykkere 'Hot Tights'. Den opkradset inderside giver en blød og varm følelse mod huden - og fintstrikkede yderside afviser kulde og vind for den bedste komfort.

Vælg mellem vores unisex tights med alm. talje og justerbar snor (C3 Long Tights) eller dameversionen med høj taljekonstruktion.

Baselayers
It's all about the base

Det rigtige baselayer er den fornødne hjælp, du behøver for at komme udenfor og nyde løbetræningen i efteråret.

Opgradér det inderste lag med C3 Sweatshirt, der er ekstrem åndbar, hurtigtørrende og svedtransporterende. Eller den termoregulerende Merino 150 LS konstrueret i 100% mulesing-fri merinould, der sørger for en varmende og isolerende følelse.

Klik ind på produktet for at se farver.

Mellemlag
Layer up!

Er det for koldt til kun to lag, er vores Zip Neck eller C3 LS Shirt det perfekte mellemlag mellem baselayer og jakke/vest.

Er det for varmt til vest eller jakke, kan Zip Neck eller C3 LS Shirt som yderste lag.

Klik ind på produktet for at se farver.

Accessories
Varme essentials

Womens Top, Beanie, Headband, Neck Gaiter. De ekstra tilføjelser, der gør hele forskellen mellem at komme afsted eller blive på sofaen.

Recharge
Til hviledagene

Hold dig varm og komfortabel på vej til og fra løbetræningen, og når du kommer hjem og skal slappe af. Recharge er favoritten mellem træningerne, så du også kan nyde restitutionen.

Klik ind på produktet for at se farver.