Gravel

Asfalt - mudder - støv - grus: kort sagt gravel On road - off piste.

Til det daglige slæb og weekendmotionen. Til de udfordrende og endeløse skandinaviske skove i de lyse sommernætter. Til Toscana in bicicletta og pasta-vino cruise mellem små bjergcaféer i bakkede og maleriske Chianti.

Til det hele: Fusion Gravel Core

No limits. Just explore!

Bibs all terrain

Gravel betyder hele tiden skiftende udfordringer: i terræn og underlag, i vejr og vind - og i tøjvalg.

Det stiller hårde krav til dine bibs, både på den enkelte tur og sæsonen året igennem.

Det fordrer bibs med fleksibilitet og funktionelle detaljer, så du uanset forhold ikke skal tænke komfort men kun fokusere på oplevelserne undervejs. 

Hvis du kun skal vælge ét par til det hele, er specielt vores HP Bib Shorts (Womens / Mens) velegnede, fordi det temperaturregulerende materiale isolerer, når det er koldt og er effektivt svedtransporterende under varmere forhold. De slidstærke og alsidige C3 Bib Shorts (Womens / Mens) med høj siddekomfort til de lange ture er også et pålideligt valg, mens de superlette SLi Bib Shorts (Womens / Mens) er den hurtige topmodel mikset af kvalitetsmæssig feinschmeck og højeste funktionalitet.

Skal du supplere op til det helt kolde gravel, anbefaler vi tilkøb af Long Bib Tights, der er funktionelt behagelige med dine korte bibs under - eller et sæt Leg Warmer.

Fleksibilitet: Gravel Core

Lad dig ikke begrænse. Hverken i oplevelserne eller af grejet.

Vind og vejr på de åbne asfalt stræk kræver beskyttelse, mens dine afstikkere offroad kræver helt andre funktionaliteter af tøjet.

Fleksibilitet er derfor omdrejningspunktet for den optimale gravel garderobe - både i de enkelte produkter og kombinationen af dem. 

GRAVEL CORE er vores bud på, hvordan du optimerer dine cykeloplevelser - all terrain, all season - med få funktionelle basisprodukter. 

Se den funktionelle og fleksible garderobe her:

C3 Bib Shorts

High performance cykelbukser med høj siddekomfort til de lange ture - og med features hentet fra topmodellen SLi Bib Shorts (findes i tre farver).

Long Bib Tights

Lange cykelbukser til træningsturene forår og efterår - fra de kølige sommerdage til frostfrie vinterdage. Cykelbukserne er unisex til både mand og kvinde.

Leg warmers

2 stk. løse ben til de kolde cykeltræninger i foråret og efteråret. Fittet passer både herre og dame - og bidrager til en komfortabel tur på cyklen.

Nova Torso

Åndbar svedundertrøje uden ærmer, der fungerer som baselayer og stort set kan bruges som inderste lag året rundt. Det svedtransportende materiale er formidabelt til at afgive varme fra din krop, så du får en komfortabel oplevelse på cyklen.

C3 Cycling Jersey

En alsidig kvalitets cykel T-shirt i loose fit til joy ride og motionisten - egnet til både gravel, mountainbike og landevejscykling.

C3 CYCLING JERSEY er til både kvinder og mænd.

Light LS Cycling Jersey

Langæmet cykeljersey i et elastisk og åndbart materiale, der gør den ekstremt behagelig at køre i uanset køn og kropsform. Cykeltrøjen er måske den mest anvendelige af alle og egner sig til 8 ud af 10 cykeldage.

Light LS Cycling Jersey passer både herre og dame.

Hot LS Cycling Jersey

HOT LS CYCLING JERSEY yder med sin opkradsede fleece bagside en unik høj isoleringsevne på trods af lav vægt og termo-regulerer sig derfor efter din krops behov. Den er aktivt svedtransporterende og desuden antibakteriel, åndbar og UV (UPF 50+) solbeskyttende.

S1 Cycling Vest

En praktisk og alsidig cykelvest til træning året rundt - meget let og virkelig god at have med i lommen til ekstra beskyttelse. Til både mænd og kvinder.

S1 Cycling Jacket

Vand- og vindafvisende jakke er lavet med højelastiske åndbare mesh-paneler, der tillader behagelig pasform.

Den har praktisk frontlomme med lynlås til bl.a. smartphone og nøgler.

Perfekt til gravel.

Loose ride

Gravel er mere end tiden på cyklen. Der skal være plads til iscaféen, den go’e espresso, et bagerstop - og loose ride.

Tager du vores ultimative cykeltrøje - brugerne siger markedets bedste - får du en langærmede light LS jersey, som du kan bruge 8 ud af 10 cykeldage året rundt: Beskyttende, aktivt svedtransporterende, super bekvem og tør under alle forhold. 

Hvis du vælger vores kortærmede C3 Cycling jersey, får du plads til bevægelse og offride oplevelser i en særligt ventilerende og hurtigtørrende cykeltrøje. 

Beskyttelse både on- og offride

Gravel giver grænseløse muligheder året rundt - både når du træder i pedalerne eller står af for at opleve undervejs.

Så husk en vand- og vindafvisende S1 Cykling Vest - gerne Hi-Vis for sikkerheden. Den giver dig flere brugsdage end en cykeljakke, hvis du investerer i en beskyttende jersey med et stort temperaturspænd, så fugten optages både ude- og indefra uden at du bliver kold - f.eks. Light LS Cycling Jersey.

Vi anbefaler køb af en cykeljakke, når det er rigtig koldt, eller du foretrækker det helt rolige tempo.

Til Gravel er den lette og superfunktionelle SLI cykle jacket en oplagt mulighed, der ikke bliver for varm, men dækker dig optimalt ind. Og både den og vesten fylder begge minimalt i ryglommen. 

HP Cycling Bib Shorts Pocket

Komfortable allround cykelbukser i aktivt svedtransporterende materiale, der holder dig tør og komfortabel i et udvidet temperaturområde. Større komfort, når du sveder - og samtidigt varmere, når det er koldt.