Free speed

I udvælgelsen af de optimale metervarer til vores TEMPO! serie kortlægger vi alle materialeegenskaber, både åndbarhed, holdbarhed, komfort og aerodynamik.

Cylindertests fra vindtunnel - sammenholdt med hastighedsdistributionsdata fra vores atleter - giver os dybdegående indsigt i hvilke materialer der egner sig bedst til de enkelte applikationer.

På denne side kan du nørde data og virkelige eksempler på, hvad TEMPO! betyder for din performance.

Sådan tester vi
Chart
Fabric testing

Viser trækkoefficienten (Cd) i forhold til hastighed (m/s) for forskellige stofprøver testet i vindtunnelen. Testen viser, hvordan forskellige stoffer klarer sig ved forskellige hastigheder og understreger behovet for intelligent anvendelse af forskellige stoffer til forskellige formål.

Chart
Speed distribution

Viser tiden brugt i % ved forskellige hastigheder (km/t) for en top-10 deltager i et dansk eliteløb. Ved at sammenligne denne type data med stofprøve-testdata er vi i stand til at forudsige, hvilke stoffer der muligvis vil præstere bedst under de betingelser, vores atleter oplever.

Test
Velodrome

På Velodromen har vi gunstige testforhold til at teste metervarer i forskellige hastigheder, idet cykelbanens monotoni sikrer replicerbarhed, samtidig med at testresultaterne følger det, vi observere, når vi tester produkter ude på åben vej.