FUSION-trio til Collins Cup og Sara Svensk på podiet

FUSION-trio til Collins Cup og Sara Svensk på podiet

FUSION-trio skal genvinde Collins Cup for Team Europa 

Normann Stadler rystede ikke på hånden, da de fire sidste navne på holdkortet skulle offentliggøres forud for The Collins Cup, hvor den tyske legende er udpeget som kaptajn, sammen med “The Swiss Miss” Natascha Badmann”. I puljen var (ud ove Holly Lawrence og Nicola Spirig) de to FUSION-drenge Sam Laidlow og Daniel Bækkegård - et valg som flere medier omtaler som “kontroversielt”. Læser man Stadlers argument for udtagelsen af Laidlow og Bækkegård, er det dog svært at være uenig. Daniel var én af de bærende kræfter i sidste års triumf, hvor han havde 3. hurtigste tid overall og Laidlow viste storform i PTO Canadian Open med en samlet 4. plads - én placering bedre end Frederic Funk, som formentlig var hans nærmeste konkurrent til at blive udtaget.

FUSION’s 3. mand på holdkortet er “naturligvis” Magnus Ditlev, som var forhåndskvalificeret, sammen med den norske dynamit-duo Blummenfelt/Iden og Patrick Lange. Ud over en skadet Jan Frodeno er det altså et Team Europe i stærkeste opstilling, hvor FUSION udgør 50% af det mandlige holdkort.


Svensk viser storform i Polen - 2’er 70.3 Gdynia

Sara Svensk har været forhindret i at løbe pga. en skade det meste af sæsonen, så der var begyndende panderynker, da hun stillede cyklen som nr. 3, med flere gode løbere tæt på - heriblandt Maja Stage. Doktor Svensk havde dog fuldstændig tjek på det hele og med en halvmaraton på 1.19, var hun faktisk næsthurtigst af alle på løbet. Med stor tålmodighed jagtede hun muligheden hele vejen, og efter 13 km var der synlig kontakt til 2. pladsen, som Sara indtog kort efter. Superstjernen Imogen Simmonds havde et forspring til Sara på hele 5 min. efter cyklen, og selvom det blev barberet ned til under det halve, så var der aldrig rigtig tvivl om sejren. Sara Svensk er dog meget glad for resultatet, som var en god generalprøve for 2. halvdel af sæsonen, der gerne skulle peake på Hawaii til Oktober.

Sara Svensk var ikke den eneste FUSION atlet, der havde fundet vej til det populære polske 70.3 stævne. Tyske Jana Uderstadt hentede en samlet 7. plads i kvindernes PRO felt og i herrenes ditto blev det til en flot 8. plads for Bastian Peitersen. Med imponerende 1.10.07 præsterede Bastian det 3. hurtigste løb blandt alle PRO’er og for lige at give Bastian ekstra cadeau, så var det et regulært klassefelt han var oppe imod - Sam Long, Richard Varga, Jan Stratmann og Franz Löschke - alle internationale topatleter.

Kommentér