Fusion lancerer Running Core og Cycling Core

core-products

Running Core og Cycling Core er Fusion Sportswear Systems bud på at samle mange års erfaring og udvikling i den mest effektive garderobe til henholdsvis løb og cykling. Med få fleksible basisprodukter er man samlet dækket ind mod skiftende vejr og vind året igennem.

En effektiv garderobe af sportstøj

Funktionaliteten i det enkelte produkt og sammensætningen af dem indbyrdes har altid været det primære i tøjet fra FUSION. I stedet for at følge hurtige modetrends nytænkes på de eksisterende produkters muligheder. Og det udnyttes nu til at sammensætte to enkle sportsgarderober, der i forskellige kombinationsmuligheder yder maks på beskyttelse, optimering og komfort under skandinaviske forhold sæsonen rundt.

Ejer og stifter af FUSION, Per Nissen, udtaler: "Produkternes holdbarhed er et ufravigeligt kernepunkt. Dels fordi vi forsøger at sætte mindst muligt klimaaftryk i en verden, hvor tøjproduktion er blandt klodens største CO2 syndere overhovedet. Dels fordi Fusion altid skal kunne tilbyde slidstærkt sportstøj, der giver noget varigt for pengene. Det understreger vi nu med de effektive løbe- og cykelgarderober, der giver brugerne mest mulig glæde af sportstøjet i mange år fremover."

Han fortsætter: "FUSION-brugere skal være dem, der har den mest effektive garderobe af sportstøj, hvor de samme produkter kan bruges igen og igen på tværs af aktiviteter og hverdag. Derved hjælper vi til at folks tøjforbrug minimeres."

Inspiration til løbe- og cykelgarderobe

Cykelgarderoben består af ni produkter, mens garderoben til løb året rundt er sammensat af otte stykker tøj. Man kan starte med at købe netop dét, der behøves lige nu og efterhånden bygge det komplette sæt op, som sæsonen skrider frem.

For at forklare Running Core og Cykling Core er der lavet flere understøttende tiltag, herunder instruktionsvideoer, der viser tøjvalg ved forskellige vejr- og sæsonforhold. Ligeledes er der udviklet et online værktøj, Cycling Core 9 Guide og Running Core 8 Guide, hvor man selv kan navigere rundt i kombinationsmulighederne.

Det hele er tilgængeligt på de tilhørende landingssider:

Running Core 8 - klik her

Cycling Core 9 - klik her

Running Core 8

Se instruktionsvideoen til Running Core 8 herunder.

Overblik over de otte produkter:

1. C3 Long Tights
2. S1 Run Jacket
3. C3 Sweatshirt 
4. C3 Short Tights
5. Hot Long Tights
6. C3 T-shirt
7. Zip Neck
8. C3 LS Shirt

Cycling Core 9

Se instruktionsvideoen til Cycling Core 9 herunder.

Overblik over de ni produkter:

1. C3 Bib Shorts
2. LS Light Cycling Jersey
3. SLi Cycling Vest
4. Nova Torso
5. Leg Warmers
6. Cycling Jersey
7. C3 LS Shirt
8. S3 Cycling Jacket
9. S3 Long Bib Tights

Kommentér