Beretning: Daniel Bækkegård fortæller om pre-season

Beretning: Daniel Bækkegård fortæller om pre-season

Klokken slog midnat og det var 1. januar 2022. Jeg konstaterede hurtigt at det nye år ikke var lig med fuld lampe og tocifret plusgrader på vores breddegrader i januar måned. Jeg bookede derfor hurtigt næste afgang til Club la Santa på Lanzarote, smed mine SLi bibs og Hot Condition jersey i kufferten og hoppede på flyveren med min aeroad under armen, klar til 4 uger hvor sablen skulle slibes skarp. Da sæsonen i år bliver anderledes qua at VM på ironman distancen allerede bliver afholdt i Maj måned, begynder det hårde interval arbejde allerede nu.

Jeg har sammen med min træner, Kasper Gejl, evalueret på sæsonen 2021 hvor vi kom frem til de ting der er lykkedes og de ting der skulle forbedres. Målene for pre-season var derfor lagt, en smule ambitiøse, men ikke desto mindre noget der gav mig et gedigent boost i motivationen. 

Det jeg havde brug for, var godt vejr, kombineret med nem adgang til træningsfaciliteter og godt selskab. Alle tre dele er noget Club la Santa tilbyder til fulde. De første to ugers træning blev banket af i selskab med tyske Florian Angert, der også har listet sig ind i stalden hos FUSION. Ugerne bød på en del ture op ad Tabayesco, drabelige dueller i poolen og cortadoer i lange baner ved poolbaren. 

Et hurtigt besøg hjemmefra, dulmede hjemveen og gav ekstra skub til endnu to ugers hårdt slid akkompagneret af Magnus Ditlev. 

Derefter fløj jeg med en god følelse i maven og lidt mere kulør på huden. Landede ved HQ i Odense til en omgang test, både i laboratoriet på Syddansk Universitet og af vejret der bød på andet end sol og varme himmelstrøg.  

Begge test bestod jeg med A+ med henholdsvis gode tal i laboratoriet og FUSION S3 tøj fra garderoben. Så nu er der ikke andet for end at klø på mod VM og resten af en travl men yderst spændende sæson. 

 

Kommentér