fusion tights

THE ORIGINAL TIGHTS

Bruger- og anmelderroste tights, i unikt materiale og pasform
15 års udvikling

FØLELSEN, FORNEMMELSEN, BLØDHEDEN, HUDEN MOD DEN LÆKRE METERVARE OG PASFORMEN. DET ER NÆRMEST MAGISK, HVAD DU MÆRKER NÅR DU TAGER ET PAR FUSION-TIGHTS PÅ.

Det er et udslag af over 15 års dybdegående udviklingsarbejde for hele tiden at lave de bedste tights.

Vi har ikke lavet nye modeller, men små opdateringer, som bare gør dem bedre og bedre - og det gør, at når du først prøver FUSION tights oplever du denne lækre følelse.PASFORM, SOM INTET ANDET

Det unikke og holdbare FUSION C3 materiale sikrer at produktet sidder perfekt, via rundstrik og det unikt høje indhold af powerfit-elastan.

FUSION C3 materialet yder ægte aktiv svedtransport, hvor det suger sved væk fra huden og transporterer det til ydersiden, hvorefter det spredes over et større areal og fordamper hurtigt.

Din hud forbliver komfortabel - og du føler du sveder mindre. Alt dette via en mekanisk kapillær sugekraft, der forbliver den samme under hele produktets levetid.

Vi ikke er bange for at gå det ekstra skridt i materialeudvikling.

De 3 bestsellere

C3 LONG TIGHTS

FUSION C3 LONG TIGHTS ER ULTRA-KOMFORTABLE, ANMELDER- OG BRUGER-FAVORIT LØBETIGHTS I UNIK SVEDTRANSPORTERENDE- OG STRÆKBAR METERVARE.

Din optimale træningspartner på løbeturen og favorit til bare at have på i andre sammenhænge. De originale FUSION-lommer giver dig mulighed for at medbringe energi eller telefon. Brugerne siger: “Når jeg først har fået dem på, vil jeg ikke have dem af igen”.

FUSION C3 Long tights er et ægte unisex-produkt .

UNISEX - VÆLG STØRRELSE
WOMENS C3 TRAINING TIGHTS

YDERST KOMFORTABLE TIGHTS TIL FITNESS, LØB, YOGA, FUNKTIONEL TRÆNING SAMT DEN AFSLAPPEDE ”HJEMME-DAG”.

Talje med bred komfort-konstruktion. Optimal pasform og svedtransport. Enestående Fusion sidelommer.

KØB HER
HOT LONG TIGHTS

YDERST KOMFORTABLE TIGHTS TIL LØB OG UDENDØRS FUNKTIONEL TRÆNING PÅ DE KOLDE DAGE SAMT DEN AFSLAPPENDE "HJEMMEDAG, HVOR MAN ØNSKER LIDT MERE VARME/BESKYTTELSE.

FUSION HOT LONG Tights er magen til C3 Long Tights, men i den velkendte FUSION-HOT metervare.

FUSION Hot Long Tights er et ægte unisex-produkt. Findes også med høj talje - gå efter WOMENS HOT LONG TIGHTS.

UNISEX - VÆLG STØRRELSE
WE MADE THIS FOR

YOU AND ALBERTE KJÆR

Womens C3 Training Tights med den høje talje er perfekte tights til både løb og mobilitetstræning og jeg bruger dem ofte.

ALBERTE KJÆR
Pro triatlet, World Cup vinder, rekordindehaver og Dansk mester i 3000m indendørs.

WOMENS C3 SHORT Training Tights

BRUGERNE SIGER

3 timer efter træning.
Jeg er ikke kommet af dem endnu, fordi de bare
verdens bedste bukser at have på. De sidder perfekt,
gode lommer, bare perfekte.

JANE TOFTERUP LYNGSØ

Materialet, lommerne (Lår og lænd), pasform og
komfort, komfort, komfort...!!! Følelsen af at have et par Fusion på, er bare så meget anderledes end andre mærker jeg har prøvet. Komforten er uovertruffen.

CHRISTIAN SYVERSEN
EN LOMME ER IKKE BARE EN LOMME

For snart mange år siden opfandt vi lommerne på siden af tights i samarbejde med den lokale triatlet, Aksel Nielsen.
 Det er blevet en succes, som ikke er gået ubemærket hen hos vores kunder - og hos andre i branchen.

Vi er så priviligerede at have kræsne brugere verden rundt, der til stadighed og under alle forhold udfordrer funktionerne på FUSION tights. Og al den erfaring og viden giver os mulighed for hele tiden at udvikle. Test efter test har givet lommerne på vores tights netop den særlige placering, som gør, at du ikke behøver at ændre dit bevægemønster mere end højst nødvendigt under aktivitet.

Et er placeringen, noget andet er lommens funktionelle materialevalg, hvor det elastiske mesh-panel komfortabelt holder det hele tæt på benet, uden at tingene rasler rundt. Samtidig giver gennemsigtigheden overblik over indholdet. Og det unikke kantbånd - der på én gang er blødt, stramt og elastisk - sørger for, at alt forbliver i lommen.

Kantbåndet misfarves ikke under vask, og det perforerede mesh-panel gør, at lommerne altid bliver helt rene.

Derfor er en lomme ikke bare en lomme!

YOGA-TIGTHS

Unikke dame tights til Yoga med ekstra høj talje og en pasform der giver dig optimal bevægelsesfrihed. Pure Yoga tights er baseret på den tekniske Fusion metervare som sørger for at du opnår høj komfort under hele træningen.

KØB YOGA-TIGTHS HER
ALT DET VI HAR FJERNET

Nogle gange skal man vurdere et par tights på de ting, der ikke er der.

Det er f.eks. helt bevidst, at vi ikke har lynlåse, da det ikke er rart at ligge på ryggen og lave øvelser med en lynlås i lænden.

Ligeledes er der heller ingen print, som bliver udstrukket når man tager tights på - kun den pæne sorte farve som giver æstetik og øget klædbarhed.

Derfor er der intet som FUSION Tights

INGEN SKADELIGE MATERIALER

Alt lige fra metervare til sytråd er produceret i Europa og det samme er selve produktionen på egne FUSION- fabrikker, hvilket gør at vi har styr på alt i processen.

FUSION Tights er udviklet i Danmark og materialerne er selvfølgelig STANDARD 100 By OEKO-TEX® Certificeret produkt. Det betyder at alle komponenter såsom metervarer, tråd, transfer, lynlåse, elastikker mm. er Standard 100 By OEKO-TEX® certificeret (Cert. 20170K1267 AITEX) og dermed testet og godkendt inden for OEKO-TEX® grænseværdier for skadelige stoffer.

MANGE SNAKKER OM SVEDTRANSPORT - MEN ”DON’T TELL IT - SHOW IT AND FEEL IT”
ÆGTE SVEDTRANSPORT

"Jeg sveder meget mindre, når jeg har et par FUSION-tigths på".
Den sætning hører vi ofte, men selvfølgelig sveder man ikke mindre, det føles blot sådan.

Det specielle compressor3 materiale yder aktiv svedtransport, hvor det suger sved og fugt fra huden, transporterer det til ydersiden, hvor det spredes over et større areal og fordamper hurtigt. Din hud forbliver komfortabel. Alt dette via en mekanisk kapilær sugekraft, der forbliver den samme under hele produktets levetid. Dette på grund af exceptionelt garnvalg og konstruktion - fordi vi ikke er bange for at gå det skridt ekstra i materialevalg.

BRUGERNE FORTÆLLER

Lommer, pasform, blødhed, syningerne sprænger ikke,
når man tager dem på og så er de mega-cool.

LENA HOLMSTRUP

Ubetinget den fantastiske pasform !!!
Der findes intet der sidder så godt


JØRGEN ØSTERGAARD TRAPP

ALLE FUSION TIGHTS