Vælg de rette løbetights

vælg-de-rette-loebetights

Er et par tights bare et par tights? Nej, for at få den bedste oplevelse er det vigtigt du vælger det rette par til den situation du befinder dig i. Vi har brugt uanede timer på at finde den rette pasform, udvælge materialer som er ægte sorte, placering af mest muligt tilgængelige lommer, perfekt højde på elastik i livet og mønstre, som gør at de klæder dig bedst muligt. Al dette sammen med timer og atter timers udvikling har gjort, at FUSIONs tights omtales som de bedste tights på markedet.

Alle tights er unisex og fås både med og uden lomme. De er Oeko-tex certificerede, så der ikke er skadelige stoffer i materialerne og produceret i Europa.

C3 Short Tights

Perfekte til de fleste løbeture hvor du vil have maksimal komfort. Passer i temperaturområdet 10-30 grader og da de er unisex dækker pasformen både kvinder og mænd.


C3 3/4 Tights

Temperaturområde er lidt lavere og da brugen er til de lidt køligere dage eller morgen og aftenture er der elegant refleks på både for og bagside for at give synlighed og gøre dig sikker i trafikken. C3 3/4 bliver ofte også benyttet i træningscentre. De er unisex og passer til dagene hvor der er 10-25 grader.


C3 Long Tights

Tights med stor udnyttelse til både træningscentret og i et udvidet temperaturområde fra 0-20 grader. De laves også i flere længder, så du kan få en størrelse der passer dig perfekt.


HOT Long Tights

Tights til de koldere forårs og efterårsmåneder med temperaturer omkring 0-10 grader. Reflex på for- og bagside da de også vil blive benyttet i mørkere omgivelser.


S3 Long Tights

Dette er de tights du skal benytte til de kolde vinterdage hvor du bare ikke holde dig inde, men vil ud og mærke den dejlige friske frostluft. Elastisk S3 ”SuperSoft” materiale beskytter forsiden af lår og knæ mod afkøling og stadig med høj åndbarhed som giver øget komfort i større temperaturområde. Anbefalet benyttelse i temperaturområdet -10-10 grader.


SLi Tights

Dette er de ultimative løbetights til konkurrence. De er ekstremt lette (86g i medium) og hurtige. De er vandafvisende og dermed bliver de ikke tungere, hvis du løber i regn. Temperaturområdet er 10-30 grader.

Kommentér