Udnyt formen. Mærk glæden.

En af grundende til at vi træner er selvfølgelig for at holde os i form, men nogle gange er det også spændende med nogle anderledes oplevelser. Vi har lavet et samarbejde med Railway Run, som er et helt nystartet og spændende koncept hvor du løber fra Viborg til Løgstør langs den gamle jernbane. Dette løb kan du læse mere om efter arrangør-Bjørns 4 gode råd som du kan bruge i hverdagen og inden konkurrence, hvis du skal igang med en udfordring ala ovenstående.


Tænk på det som et eventyr. 

Hvis du begynder at tænke på din træning og et løb som et eventyr, vil du også kunne nyde turene endnu mere. Husk det er din fritid og din interesse - og når det er lykkedes at få planlagt du skal afsted til et event, så nyd det ekstra meget. Ved denne tankegang vil du også kunne kapere et måske ikke så godt vejr - det er jo fedt du er afsted! 
Jeg tager ofte bussen et sted hen og løber hjem. Dette giver nye ruter og skaber små eventyr i hverdagen. 

 

Gør som du plejer

Undgå at gøre nye ting, bare fordi du skal i konkurrence. Et godt råd er at gøre det du plejer i de daglige rutiner. Husk du garanteret kan løbe 20 km på vand, når du kommer hjem fra en hård dag på arbejde. Så kan du også performe til en konkurrence, ved at gøre hvad du plejer. Hjernen er doven, så jo flere genkendeligheder du kan skabe jo mere kan du koncentrere dig om at yde. 

 

Plej din søvn

Det er et råd, som mange kommer med, men det er virkeligt også en af de vigtigste ingredienser i at performe. Natten er det er det vigtigste på døgnet. Men lad være med at stresse hvis du ikke kan sove dagen før en konkurrence. Året har 365 dage og hvis du i din daglige rytme er sovet og udhvilet, så betyder denne ene nat intet. Det er blot et tegn på, at din krop er klar til noget ekstraordinært og et spændende eventyr. 

 

VISUALISERING

Sæt dig ned med lukkede øjne og prøv at visualisere forløbet for, hvordan du gerne vil have det skal forløbe sig. Hvad sker der ved indtjekning, påsætning af nummer, start, ude på ruten og mærk følelsen af når du nærmer dig mål. Derved kan du forberede dig mentalt. 

 

RAILWAY RUN

Her har du en unik mulighed for at løbe de magiske 50 miles alene eller som 2, 4, eller 8 personers hold på en flad og smuk rute med masser af historie!

Er I et hold, kan I køre sammen i én eller to biler fra Viborg og køre i forvejen, hvor I kan heppe og 'give stafetten videre' og køre videre til det næste sted. I må selv bestemme i hvilke skiftezoner der skiftes. Det bliver en dag med masser af god stemning på den naturskønne rute helt op igennem Vesthimmerland på Himmerlandsstien - den gamle jernbane.
Book startnummer her

 

Kommentér