At spejle sig i stjernerne med fødderne plantet godt og grundigt på jorden

At spejle sig i stjernerne med fødderne plantet godt og grundigt på jorden

…det var hvad, jeg tænkte, da jeg kørte hjem fra et visit i Aalborg på Fusions HQ - som i bund og grund dækker over alt fra leder-kontorer, fotograf-stue, lager-hal, træningsfaciliteter, markedting-afdeling, sy-stue, you name it. 

Det føltes som en fredags-fest at køre hjem efter 5 timer i selskab med Fusion Familien. Jeg var inspireret. Og følte mig hjemme. 

 

MÅLBART

Måske følte jeg mig inspireret, fordi det var nemt at falde ind i den “vibe”, der var på kontoret. En vibe af: “Her gør vi os umage, og vi bliver nødt til at bruge hinandens spidskompetencer for at kunne opnå det bedste slutresultat.” Egentlig en vibe, der kendetegner meget godt det miljø, jeg har været (og fortsat er) en del af de sidste mange år på eliteecentret i Odense. For mig, rimer det på high-performance, og high-performance tænder en ild i mig. At man godt tør spørge: “Gør vi det godt nok? Og kan vi gøre det bedre?” - også selvom man i godt ved, at man har ret godt styr på tingene, i perioder ihvertfald - sagt på godt jysk. ;) 

At samarbejde med og omringe mig folk, der har den attitude - hvad end det er træningsmakkere, trænere, eller - ja, folk der klæder mig på til at præstere og leve godt i, er noget jeg er ret obs på. For jeg ved attituden smitter af på mig selv og hjælper mig til at holde standarten høj  - selv når, og måske især, når tingene ellers ikke rigtigt spiller. 

 

MÆRKBART

Måske følte jeg mig hjemme, på grund af medarbejdernes måde at komme mig i møde på. Nærværende og nede på jorden. Beata i sy-stuen tog sig til at vise mig, hvad hun arbejdede på. Mads og Troels tog sig tid til at tage mig tilbage til startstregen i 1999 og til nu, og ja - jeg kunne blive ved! Jeg elsker at møde mennesker, man kan mærke på - ligesom man kan mærke på Recharge Pants, at det er i de bukser, man hører hjemme. Morgen og aften og alt det i mellem ;)

 

HOLDBART

Sidst, men ikke mindst, blev jeg efterladt med et indtryk af, at det ikke er tilfældigt, at Fusions produkter har den kvalitet, som de har - og ja, jeg er biased, men jeg kender ikke nogen, der er uenige. “Maskineriet” kører - sikkert efter mange års fine-tuning og olie-smøring. Jeg tror ikke, det er tilfældigt, at så stor en del af medarbejderne har været i “familien” i mange år. Det, der for mig at se, får Fusion til at skille sig ud, er et gennemsyret fokus på de langsigtede “gains” - også selvom det har sin pris på kort sigt. Hvad end det handler om performance i sport, tøj-produktion - eller så mange andre aspekter af livet - tror jeg på, at den søde short-cut win ikke vinder den største pris også selvom det tager lidt længere tid at komme dertil. At turde gå holdbart kræver tålmodighed og compassion - hvad end det er med vores projekt, medarbejdere eller til os selv. 

 

BeUnstoppable

Jeg vil gerne sende en stor TAK til Fusion familien, for at tage så godt i mod mig. Det var over mine forventninger, men samtidig et testament på hvad - mine umiddelbare indtryk er - hvad I står for. Både bag kulissen og i det endelige produkt. Sjovt nok, hænger de to ting ofte sammen. Jeg er stolt over officielt at kunne repræsentere #BeUnstoppable brandet!

Kommentér