FUSION Tights - alle detaljerne

FUSION Tights - alle detaljerne

FØLELSEN, FORNEMMELSEN, BLØDHEDEN, HUDEN MOD DEN LÆKRE METERVARE OG PASFORMEN. DET ER NÆRMEST MAGISK, HVAD DU MÆRKER NÅR DU TAGER ET PAR FUSION-TIGHTS PÅ.

Det er et udslag af over 15 års udviklings- og efterforskningsarbejde for hele tiden at lave de bedste tights. Vi har ikke lavet nye modeller, men små opdateringer, som bare gør dem bedre og bedre - og det gør, at når du først prøver FUSION tights oplever du denne lækre følelse.


 

TIL ALLE FORMÅL

FUSION C3 tights findes i flere versioner, som gør, at du vil kunne performe under alle forhold:


Derudover findes FUSION Tights også i specifikke damemodeller med højere talje. Disse kaldet:


  Alberte Kjær i FUSION C3 Long Tights

  PASFORM, SOM INTET ANDET

  Den specialudviklede metervare, som FUSION C3 Tights er lavet af, lægger sig flot til huden og sidder perfekt på næsten alle - og med alle menes, at de er ægte unisex.

  Mange undrer sig - kan et par tights være unisex? På grund af den unikke metervare vil du uanset køn, former mm. opleve et par tights, som bare sidder perfekt og som du ikke mærker du har på. Derfor er FUSION C3 Tights en ægte prøverumsvinder.

  DET SIGER BRUGERNE OM FUSION TIGHTS

  Den helt fantastiske pasform. Kunne leve i de bukser

  / METTE THORHAUGE ØSTERGAARD

  Ubetinget den fantastiske pasform !!! Der findes intet der sidder så godt

  / JØRGEN ØSTERGAARD TRAPP

  Lommer, pasform, blødhed, syningerne sprænger ikke, når man tager dem på og så er de mega-cool.
  / LENA HOLMSTRUP

  Materialet, lommerne (Lår og lænd), pasform og komfort, komfort, komfort...!!! Følelsen af at have et par Fusion på, er bare så meget anderledes end andre mærker jeg har prøvet. Komforten er uovertruffen.
  / CHRISTIAN SYVERSEN

  3 timer efter træning. Jeg er ikke kommet af dem endnu, fordi de bare verdens bedste bukser at have på. De sidder perfekt, gode lommer, bare perfekte.
  / JANE TOFTERUP LYNGSØ

  FUSION Womens C3 Plus Training Tight

  ALT DET VI HAR FJERNET

  Nogle gange skal man vurdere et par tights på de ting, der ikke er der. Det er f.eks. helt bevidst, at vi ikke har lynlåse, da det ikke er rart at ligge på ryggen og lave øvelser med en lynlås i lænden.

  Ligeledes er der heller ingen print, som bliver udstrukket når man tager tights på - kun den pæne sorte farve som giver æstetik og øget klædbarhed.
  Derfor er der intet som FUSION C3 Tights


  INGEN SKADELIGE MATERIALER

  Alt lige fra metervare til sytråd er produceret i Europa og det samme er selve produktionen på egne FUSION- fabrikker, hvilket gør at vi har styr på alt i processen.

  FUSION Tights er udviklet i Danmark og materialerne er Oeko-Tex certificerede, hvilket sikrer, at produktet ikke indeholder skadelige materialer.

  ÆGTE SVEDTRANSPORT

  MANGE SNAKKER OM SVEDTRANSPORT - MEN ”DON’T TELL IT - SHOW IT AND FEEL IT”

  Det specielle compressor3 materiale yder aktiv svedtransport, hvor det suger sved og fugt fra huden, transporterer det til ydersiden, hvor det spredes over et større areal og fordamper hurtigt. Din hud forbliver komfortabel. Alt dette via en mekanisk kapilær sugekraft, der forbliver den samme under hele produktets levetid. Dette på grund af exceptionelt garnvalg og konstruktion - fordi vi ikke er bange for at gå det skridt ekstra i materialevalg.  EN LOMME ER IKKE BARE EN LOMME

  For snart mange år siden opfandt vi lommerne på siden af vores tights i samarbejde med den lokale triatlet, Aksel Nielsen.
 Det er blevet en succes, som ikke er gået ubemærket hen hos vores kunder - og hos andre i branchen.

  Vi er så priviligerede at have kræsne brugere verden rundt, der til stadighed og under alle forhold udfordrer funktionerne på FUSION tights. Og al den erfaring og viden giver os mulighed for hele tiden at udvikle. Test efter test har givet lommerne på vores tights netop den særlige placering, som gør, at du ikke behøver at ændre dit bevægemønster mere end højst nødvendigt under aktivitet.

  Et er placeringen, noget andet er lommens funktionelle materialevalg, hvor det elastiske mesh-panel komfortabelt holder det hele tæt på benet, uden at tingene rasler rundt. Samtidig giver gennemsigtigheden overblik over indholdet. Og det unikke kantbånd - der på én gang er blødt, stramt og elastisk - sørger for, at alt forbliver i lommen.

  Kantbåndet misfarves ikke under vask, og det perforerede mesh-panel gør, at lommerne altid bliver helt rene.

  Derfor er en lomme ikke bare en lomme!

   

  Kommentér