Hjælp til valg af lange tights

Hjælp til valg af lange tights
På vej ind i vinterhalvåret er det en nødvendighed at have det rigtige grej, når formen skal holdes ved lige udendørs. Samtidig er der masser af indendørs aktiviteter, hvor oplevelsen og udbyttet bare bliver langt bedre af funktionelt sportstøj. Og når der i en travl hverdag bliver tid til en hyggestund, er det rart at have noget behageligt afslappende på.
Alle vores lange tights er udviklet på basis af vores originale tights. Et gennemtestet og tidløst design, der gemmer på mere end 20 års udvikling og erfaring, så du er sikker på at få noget for pengene og et par lange tights, der holder til både hårdfør brug og vaskemaskine mange år fremover.
Vores tights er udviklet hos os selv i Danmark på vores prototype-systue og syet på vores egne fabrikker i Litauen af materialer fra EU.
Herunder kan du læse en kort beskrivelse af vores forskellige lange tights, eller du kan anvende vores Tights Guide til at finde de tights, der passer bedst til dine behov.

C3 Long Tights 

C3 Long Tights er et par klassiske allround tights, der passer både mænd og kvinder. De er din slidstærke træningsmakker til de køligere dage med løb og træning udendørs, forår og efterår - og behageligt afslappende indendørs. Er det dine første long tights og har du kun brug for et par, skal du vælge C3 Long Tights. 

Vores eget specielt fremstillede C3 materiale sørger for hurtig og god svedtransport, så du aldrig bliver kold og fugtig, hverken under eller efter aktivitet. Den brede hofteelastik med justerbar snor og det meget strækbare materiale gør pasformen helt optimal. Derfor er irriterende lynlåse overflødige.  

C3 Long Tights har selvfølgelig de funktionelle FUSION lommer, der holder indholdet tæt til kroppen uden at genere dine bevægelser. Sidelommerne er til telefon, væske og ekstra energi, mens lommen bagpå egner sig til dine nøgler, der kan være lidt skarpe. Refleksbånd på underbenene sikrer 360 graders synlighed i de mørke timer.

C3 Long Tights fås i x-long med 4 cm ekstra benlængde.

 

Hot Long Tights

Hot Long Tights er en varmere udgave af C3 Long Tights. De passer også til både mænd og kvinder og er vintervalget på de helt kolde dage. 

Alle funktioner og fordele følger med fra C3 Long Tights over i disse vintertights, hvor ydersiden er super fint strikket for at afvise kulde og vind og har en blød og termoregulerende bagside, der holder på kroppens naturlige varme.

Hot Long Tights fås i x-long med 4 cm ekstra benlængde.

S3 Long Tights 

S3 Long Tights er et par beskyttende og ekstra varme long vintertights - unisex til både mænd og kvinder. Når vind, nedbør og frostgrader udfordrer træningsturen, beskytter en speciel 3-lags membran i disse tights med en vandafvisende front. De har en høj åndbarhed og isolerer samtidig godt med foret inderside. Materialet er højelastisk, så pasformen er tætsiddende uden at stramme uanset kropstype.

S3 Long Tights har selvfølgelig også den komfortable hofteelastik med justerbar snor og de funktionelle FUSION lommer, der holder indholdet tæt til kroppen uden at genere dine bevægelser. Der er refleksbånd på underbenene med 360 graders synlighed.

Mens Cargo Long Tights

Mens Cargo Long Tights er samme model som vores C3 Long Tights, men med højere talje og ekstra plads til opbevaring bygget ind foran. Og ellers har modellen alle de fordele i pasform, funktionalitet og slidstyrke, som de øvrige tights.

Womens C3 Training Tights

Womens C3 Training Tights er designet med en højere talje uden snor og specielt tilpasset kvinder. Desuden er de uden baglomme, der kan genere ved liggende øvelser og derfor et par alsidige tights til løb, yoga, fitness, funktionel træning eller bare en afslappende hjemmedag. 

Womens C3 Training Tights fås i x-long med 4 cm ekstra benlængde.

Er du vant til at bruge C3 Long Tights, kan det være en fordel at gå en størrelse op i denne model, da den er konstrueret lidt mindre.

Womens Hot Long Tights

En varmere udgave af Womens C3 Training Tights finder du i Womens Hot Long Tights, der er til udendørs aktivitet på de kolde vinterdage. 

Den hurtige og effektive svedtransport, den optimale pasform og strækbarhed og den ekstra høje talje for specifik womens-fit i Womens C3 Training Tights er i denne model tilføjet en super fint strikket yderside for at afvise kulde og vind, og en blød og termoregulerende inderside, der holder på kroppens naturlige varme.

Womens Hot Long Tights fås i x-long med 4 cm ekstra benlængde.

Pure Yoga Tights

Pure Yoga Tights er udviklet til rolig indoor aktivitet - specielt yoga. Materialet er behageligt glat på både yder- og inderside og velegnet til alle øvelser, hvor der i yderstillingerne kræves stor fleksibilitet og strækbarhed med mindre gennemsigtighed af dine tights. 

Pure Yoga Tights er udviklet med ekstra høj og ikke strammende talje, der giver dem en unik pasform og optimal bevægelsesfrihed. Med få sømme og ingen lommer og irriterende lynlåse bliver de her yoga tights også nemt dine favorit leggings i hverdagen. 

Kommentér