Lange varme tights

Lange varme tights

C3 LONG TIGHTS (unisex)

Med FUSION C3 Tights får man den bedste all around tight. Den fungerer super godt til både løb og træning. Det strækbare og svedtransporterende materiale gør dem super behagelige at have på.

Den har de originale FUSION lommer, som du kan bruge til telefonen eller ekstra energi. Har du skarpe nøgler, så lad være med at bruge sidelommerne til dem. Læg dem i stedet i lommen bagpå.

Du kan bruge disse tights nærmest året rundt, så skal du ud og finde sit første par tights, så skal du helt klart vælge denne. 

Bonus: Fås med ekstra benlængde, 3 lommer & snøre i livet

  

HOT LONG TIGHTS (unisex)

Når det begynder at blive koldt udenfor, er det for de fleste ikke helt varmt nok med C3 Long Tights. Derfor har vi lavet HOT LONG TIGHTS. Du får altså alle de skønne fordele som ved C3 long tights, og samtidig får du en tight, der kan holde dig endnu varmere. En uundværlig løbemakker på de koldere ture

Bonus: Foret inderside, 3 lommer & snøre i livet

 

WOMENS C3+ TRAINING TIGHTS (Høj talje)

Denne model har de samme lækre fordele som C3 long tights. Vi har dog lavet nogle ændringer, så du her får en meget højere talje. Talje stykket er forholdsvis smalt og omslutter din talje flot og tæt. Derfor er der ikke snøre i denne model.

Har selvfølgelig FUSION-original sidelommer, men lommen bagpå er fjernet, hvilket er rart, når man f.eks. laver liggende øvelser i træningslokalet.

Disse tights er derfor super ideelle til træning, men kan selvfølgelig også bruges til løbeturene. Er du vant til at bruge C3 Long Tights, kan det være en fordel at gå en str. op i denne model, da den er en smule mindre. Denne model findes også i vinter udgaven WOMENS HOT LONG TIGHTS 

Bonus: Høj talje, 2 lommer på siderne, fås i vinterudgave. 

S3 LONG TIGHTS (unisex)

Er du en af dem, som nægter at blive indenfor, selv når vejret udfordre med kulde, vind og nedbør? Så skal du helt sikkert prøve S3 LONG TIGHTS.

Igen får du de samme fordele som C3 Long Tights. Derudover holder den dig endnu varmere end HOT og så har de en beskyttende membran mod vind og vejr på forsiden. Intet skal stoppe dig! 

Bonus: Beskyttende membran, Foret inderside, 3 lommer & snøre i livet