Weekend Highlights

Weekend Highlights

Florian Angert, ColoQuick, Team Aalborg, Anne & Emil Holm


70.3 Oceanside:

Oceanside i Californien har i mere end 20 år været blandt verdens mest prestigefyldte 70.3 events og desuden en yderst populær form-test for “toppen af tri-poppen”. Tyske Florian Angert satser stort på IM Texas om 3 uger og brugte 70.3 Oceanside som et trænings-event. Som altid var Florian helt fremme på svømningen, men en såkaldt “askepot-situation” (tabt cykelsko), forhindrede ham i at køre væk med favoritgruppen. Florian er normalt blandt verdens bedste på cyklen, men den massive medvind på dagen gav svære arbejdsbetingelser. Efter 90 km individuel TT (stadig blandt de 15 bedste), kunne man desværre godt få øje på fordelen ved at cykle i pack, idet den hårdtarbejdende tysker mistede 4 placeringer på det afsluttende løb. Florian sluttede lige uden for top 15 (ud af 65) og skrev efterfølgende på Instagram, at det i store træk havde været et godkendt “race-prep.” frem mod Ironman Texas.   


Meldgaardløbet (Rødekro):


ColoQuick fik både en mand på podiet ( samt 3 ryttere i top 10), da store dele af den nationale elite i weekenden drog  sydpå for at kickstarte landevejs sæsonen i Rødekro. 27-årige Emil Toudal var hurtigste mand hos ColoQuick og sad med blandt de 5 stærkeste i finalen. Krudtet var dog ikke helt tørt, da der skulle sprintes om placeringerne. Alligevel sikrede Toudal en stensikker 3. plads, med en margin på 10 sekunder til nærmeste forfølger. Ud over Emil Toudal, var ColoQuick også repræsenteret helt fremme i løbet, med Magnus Nielsen (7) og Tore Troelsen (10).    


I Dame A sprintede Frederikke Asfeldt (Team Aalborg) en meget fornem 2. plads hjem - bare ét sekund efter vinderen Anna Serop. Ud af de 15 elite-kvinder der gennemførte, havde Team Aalborg Sparekassen DK også Julie Marckmann (7) og Gertrud Riis Madsen (9) med i top 10.


En Forårsdag i Hell-singør:

I et episk klassiker-forår set med danske briller, er det kun naturligt at triatleterne også vil lege med, når der skal køres væddeløb. Anne og Emil Holm var derfor taget til Nordsjælland for at se, hvad formen kunne række til. Specielt Anne var helt forrygende, med en vindermargin der ville få Mathieu van der Poel til at måbe. På den 78 km lange rute, blev Anne nr 22 overall (M/K) og mere end 13 min foran den næsthurtigste kvinde i mål. Emil Holm, der er blandt de bedste på cyklen i draft-tri, blev helt bogstaveligt presset til stregen. Dog ikke mere end han kunne trække det længste strå i en sprint-duel og vinde løbet overall, ca. 90 sekunder foran sidste mand på podiet.    

Kommentér