Optakt - T100 Singapore:

Optakt - T100 Singapore:

Med Daniel Bækkegård og Sam Laidlow


Her følger du med:

Søndag kl. 9.15 går starten for M PRO. Se med på Eurosport/ Discovery + eller download T100 Athlete Tracker i app store.


Hvem skal du holde øje med?


Lad os se på de bedst placerede atleter fra T100 Miami versus de bedst placerede atleter fra PTO Asia Open, som blev afholdt i netop Singapore d. 19. august sidste år.


T00 Miami 2024:

(1)Magnus Ditlev

(2)Sam Long

(4)Youri Keulen

(5)Alistair Brownlee

(7)Jason West


PTO Asia Open 2023:

(2)Pieter Heemeryck

(3)Jason West

(5)Sam Long

(6)Daniel Bækkegård

(7)Kacper Stepniak


Sam Long:

På trods af sit tilnavn “The big unit”, har den store Texaner en formidabel evne til at præstere under ekstremt varme forhold. I Miami gik han fra “dead last” efter svømningen til bare 30 sekunder efter Magnus som nr. 2 i mål. 

Jason West:

Den lynhurtige amerikaner - feltets ubetinget bedste løber - havde et skuffende Miami, hvor han blev et af ofrene for det opskruede tempo på cyklen og overhalet med en omgang. I 2023 var han blandt PTO-seriens bedste med 2 x podium finish og en 5. plads.


Pieter Heemeryck:

Kun Blummenfelt var hurtigere end den lille belgier i sidste års race i Singapore, hvor andre favoritter som Jason West og Sam Long blev slået med henholdsvis 1 og 6 min. 


Daniel Bækkegård:

Bækkegård havde et relativt godt race i Singapore sidste år som nr. 6, , men har denne gang begrænset stress og rejseaktivitet betydeligt i sin optakt. Han har nemlig brugt de sidste mange uger i Australien og ser ud til at være i både fysisk og mental topform forud for søndagens Battle Royale. 


Alistair Brownlee:

 Med mindre han har siddet i sauna non-stop siden Miami, så er der ikke mange chancer for at OL-legenden Ali Brownlee når målstregen som nr. 1. Konservativ pacing ligger ganske enkelt ikke i hans DNA, men han er altid med til at skabe racet og gøre dagen så hård som overhovedet muligt.


Sam Laidlow:

Al intuition fortæller, at det nok ikke bliver en Laidlow-dag i Singapore - da hans angrebsivrige stil og den massive varme, nok ikke er forenelige. På den anden side, hvis der er én der kan lukke munden på “tvivlere” - så er det Sam Laidlow. 


Dark Horses: 

Af de lidt mindre profilerede atleter, så er polske Kacper Stepniak værd at holde øje med - et bæst på cyklen, der senest blev nr. 2 i IM Florida.

 Også den tyske adonis - 23 årige Mika Noodt er tilbage efter en skade, som holdt ham ude i store dele af 2023.

Kommentér