5 råd til at vælge de rette cykelbukser

5 råd til at vælge de rette cykelbukser
Cykelbukser, cykelshorts, BIB-shorts, spinningbukser - kært barn har mange navne. Men fælles for dem alle er, at valget kan være uoverskueligt: Udbudet er uendeligt stort, priserne svinger meget og det samme gør kvaliteten.

Her er 5 gode råd, når du skal vælge cykelshorts (også kaldet Bib shorts):

  1. Undersøg dit behov: Er det specifikt eller har du brug for noget allround - er du til korte ture, endurance, race.
  2. Hvilken pasform ønsker du: Seler, pude, lårbredde og længde ift. dine ben er vigtige valg. De bedste cykelbukser er dem, du ikke mærker, du har på.
  3. Cykelbukser og din jersey skal fungere sammen: Sørg for at udskæringerne passer sammen. Nogle mærker har lange cykeljerseys, da deres bukser ikke går så langt op og omvendt. 
  4. Vær opmærksom på rygstykket: På varme dage kan et for stort rygstykke være ubehageligt, og på kolde dage er det rart at have et ekstra lag på ryggen.
  5. Benafslutningen er vigtig: Sørg for at finde bukser, som afsluttes med silikone og sidder godt på dine lår. Når dine ben hele tiden arbejder op og ned, sikrer en ordentlig afslutning, at bukserne bliver, hvor de skal.

Cykelbukser til dine behov

Her får du en guide til nogle af de cykelbukser, som vi har i sortimentet:

cykelbukser-c3-bib-shorts


Det sikre valg: C3 Bib Shorts

C3 Bib Shorts er et par slidstærke, alsidige cykelshorts med høj siddekomfort til de lange ture - og med features hentet fra topmodellen SLi Bib Shorts. Og de er det helt rigtige køb, hvis du kun skal vælge ét par cykelshorts til både træning og konkurrence. De kan bruges til landevejscykling, gravel og Mountainbike - og fungerer optimalt til alle slags cykling.

Du forbliver altid max komfortabel i de tætvævede, uigennemsigtige bib shorts. Overdelen er elastisk og åndbar. Silikone-belagte benafslutninger sikrer sammen med det unikt høje indhold af powerfit-elastan, at dine bib shorts altid sidder perfekt - og bliver ved med at gøre det i lang tid fremover. Når temperaturen falder, kan du med fordel kombinere C3 Bib Shorts med et par Leg Warmers

Vi anvender en Tripple-Density siddepude med optimeret trykaflastning. Puden er ikke lagdelt i flere kvaliteter men er i ét holdbart stykke, så materialetræthed undgås. Vores siddepude er CNC-bearbejdet med bløde overgange, så der opnås ekstra komfort på både de korte og længere ture, og risikoen for siddesår nedsættes væsentligt.

Hvis man vil have et par all-round BIB Shorts, er det C3, du skal vælge. C3 Bib Shorts fås i både en dame- og herreudgave. Pasformen er tætsiddende.

Pris: 950 kr.

Shop Mens C3 Bib Shorts

Mens-C3-bib-shorts

Shop Womens C3 Bib Shorts

Womens-C3-bib-shortsCykelbukser-sli-bib-shorts


Superlette cykelshorts til træning og særligt konkurrence: SLi Bib Shorts

SLi Bib Shorts er et par superlette highend cykelbukser til træning og specielt konkurrence. Det er et par ekstreme bib shorts, der kombinerer funktionel feinschmeck med højeste komfort.
De højteknologisk gennemarbejdede bib shorts er vandskyende og hurtigtørrende, så de bibeholder den lave vægt. Metervaren er vævet for at opnå en sportskompression på 12-10 mmHg tryk, der udsætter trætheden i musklerne og øger din udholdenhed. Med silikone belagte benafslutninger og ægte 4-vejs træk i materialet sidder MENS SLI BIB SHORTS fuldstændigt perfekt på låret, så du ikke mærker modstand og dermed får overført mest muligt kraft til dit tråd.

Der er anvendt samme Tripple-Density siddepude som i C3 Bib Shorts og HP Bib Shorts.

SLi Bib Shorts har perforerede seler for høj åndbarhed og dobbelt materialelag på et centerstykke af bagsiden, så de ikke er gennemsigtige.

Vægten er blot 152g i størrelse medium. SLi Bib Shorts fås i både en dame- og herreudgave. Pasformen er tætsiddende.

Pris: 1.500 kr.

Mens SLi Bib Shorts

Mens-sli-bib-shorts

Womens SLi Bib Shorts

Womens-sli-bib-shorts

Kommentér