I den gode sags tjeneste

I den gode sags tjeneste
Nordjyske Michael Hou, der har baggrund i det danske militær, har pakket sin Specialized Diverge og taget sit Fusion cykeltøj på for at bruge de næste dage på at cykle de ca. 850 km til Holland og deltage i den årlige Nijmegen March. Formålet er at sætte fokus på støtten til danske veteraner, hjemvendt fra krigens brændpunkter verden over. 
 
 
Cykelturen plus de godt 160 km march var egentlig blot tænkt som et ferieprojekt, indtil Michael fik den idé, at han samtidig kunne bruge marchen, der har militær oprindelse, til at gøre opmærksom på hjemsendte soldaters fysiske og mentale udfordringer. I forbindelse med projektet kan donationer indbetales på mobilpay til Veterankortet, mærket ”Holland”. 
 

Den årlige 4 dages march afholdes midt i juli med udgangspunkt i den hollandske by, Nejmegen med deltagelse af omkring 40.000 civile og militære deltagere fra 30 lande. Og det er ikke usædvanligt at deltagerne ser det som en fysisk udfordring at nå frem til arrangementet. Da marchen havde 60 års jubilæum i 1976 ankom et 56 mand stort danske militærhold fra København - til fods!  

Følg hele turen på FUSIONS instagram. 

Kommentér