FUSION PINSE-HIGHLIGHTS

FUSION PINSE-HIGHLIGHTS

Sølv i Samorin til Laura Madsen, Overall Age Group sejr på Lanzarote, Solenne amerikansk mester i “Short track” Xterra, Troels Vest klar til VM Gran Fondo på hjemmebane 


Madsen slog til i Slovakiet

Danmark har fået en ny storsmilende triatlonstjerne i Laura Madsen fra Aars. For 4 uger siden triumferede hun i Valencia 70.3 og sidste uge fik hun tildelt et af de eftertragtede T100 “Wild Cards” til San Francisco. Som feltets suverænt yngste gav den 21 årige himmelstormer de rutinerede kræfter seriøs kamp til stregen i en meget intens konkurrence. Med dagens 3. bedste tid på cyklen og 2. bedste løb, lå Laura med helt fremme - men først på de sidste kilometer overtog hun 2. pladsen, dog med den lynhurtige svensker Anna Bergsten lige i hælene. Sidste års “the Championship” vinder India Lee gentog bedriften, med Laura på en fornem 2. plads 3.07 minutter efter.  


Kyra Meulenberg suveræn på Lanzarote

Den hollandske triatlet var i en liga for sig, da hun med næsten 18 minutter vandt Ironman Lanzarote (Age Group overall). Efter en relativt konservativ cykling på den (meget) hårde rute, satte Kyra turbo på det afsluttende marathon. Med imponerende 3 t og 09 minutter blev hun kun overgået af Anne Haug på løbet og med en samlet tid på 10.30.40 placerede hun sig i top 6 inklusiv de professionelle. 


Solenne Billouin amerikansk Xterra-mester

Det blev en del mere spændende end vanligt for Solenne, der ofte vinder standard-formatet i Xterra med en komfortabel margin. Det Nordamerikanske mesterskab blev dog afviklet i et såkaldt “short track” format og det blev en tæt affære. Bare 42 sekunder var der mellem nr. 1 og nr.  3 i mål, men det blev alligevel Solenne, der trak det længste strå og dermed tog sin 3. World Cup sejr på stribe. Tæt på var det også for Jens Emil Sloth Nielsen, der igen var snublende tæt på podiet, men også ekstremt hårdt presset bagfra, hvor det akkurat lykkedes at holde 4. pladsen med 2 sekunder i behold. 


 Troels til UCI VM Gran Fondo på hjemmebane

Til august er Aalborg vært for amatørernes verdensmesterskab i landevejscykling, bedre kendt som UCI VM Gran Fondo. Hvis man har besøgt FUSION HQ inden for de seneste måneder, har man sikkert bemærket en usædvanligt trimmet udgave af Troels Vest Jensen. Desværre for Troels var den danske sommer ikke helt fulgt med til Nordfrankrig, hvor kvalifikationsløbet foregik. Med temperaturer på 10-12 grader, samt våde veje efter flere dages nedbør, blev specielt de tekniske nedkørsler noget af en prøvelse. For at indløse VM-kravet skal rytterne være blandt de 25% bedste i deres respektive age-group, så ryger man i asfalten er det tæt på “game over”. På trods af en hård og kølig dag på kontoret, sikrede Troels sig VM-billetten ret overbevisende og kan nu fokusere på at smug-træne på VM-ruten de næste 3 måneder.

Kommentér