VI KOMMER ALDRIG I MÅL

Vi har altid dyrket passionen. Både i sporten og i vores forretning.

Elsket udfordringen og angrebet på den. De minutiøse forberedelser og strategierne - kampen, euforien og udmattelsen. Fundet nye veje - omveje, udveje og til tider tilbageskridt - for at komme forbi. Komme foran. 

Møde den næste forhindring med en lidt bedre løsning.
For vi bliver aldrig helt færdige med at skubbe grænsen for det mulige.
I hverdagen - i udstyret - i sporten.
I træningen - ved strikkemaskinen - på Hawaii.
Både på den korte og den lange bane. 
Passionen for, at du skal kunne yde optimalt uanset forhold.

Brdr. Mads & Per Brun Nissen
Co-founders

FUNKTIONALITET FØR FASHION

Vi tænker ikke mode - et bestemt design eller en ny sæson. Aldrig.

For os starter det altid et helt andet sted. Med det aller mest vigtige: metervaren. Kompromisløst at finde netop dét stof - de garner, der giver os de bedste muligheder  for at lave noget »intelligent« og ordentligt grej. Til både det ekstremt proffe kloden rundt og til hverdagsbrug. Igen og igen. Være det ekstra lag hud, der beskytter, optimerer, modstår. Og som du ikke bemærker!


HANDS ON

Vi er kontrolfreaks. Det har sporten lært os. For kun ved at være dedikeret fuldt ud til detaljen i alt, er der sejr i sigte.

Så vi kommer ofte til at gå mod strømmen. Ikke fordi vi nødvendigvis gerne vil - men fordi vi altid stiller spørgsmål.

Til at lægge udvikling og syning af prototyper ud af huset. Til afhængigheden af metervareleverandører. Til det hensigtsmæssige i at producere i østen. Til at kopiere modebranchen i logistik og distribution.

Nej. Vi har et ansvar - og vi tror på enkeltheden og den håndværksmæssige kvalitet i at gøre det selv og vil helst have det hele indenfor rækkevidde.

Næsten i bogstaveligste forstand...

med egen systue på firmaadressen er der kort vej fra tanke til handling. Nye ideer og prototyper kan afprøves, og forbedringer kan integreres og testes her og nu.

med egen fabrik i europæiske Lithauen behøver vi ikke at kvantumsproducere. Her kører vi fleksibel omstilling mellem små produktserier, der udelukkende baseres på løbende efterspørsel - helt uafhængig af sæson og årstid. Samtidig har vi muligheden for at tilrette og forbedre undervejs. Sidegevinsten er resource- og miljømæssig bæredygtig: Vi overproducerer ikke og transporten til vores bufferlager i det nordjyske er forholdsvis kort.

med eget lager hos os selv og ikke ude hos dig i butikken kan vi ad hoc levere de nyeste produkter og netop den vare, som kunderne efterspørger til de aktuelle vejr- og vind- og træningsforhold lige nu.

Vi lever tæt med tøjet - i tøjet - af tøjet. Og det giver en indsigtsfuld udsigt til at kunne gøre det hele en lille bitte smule bedre i morgen.

MADE IN EUROPE BY Fusion.Factory

FUSION fabrikken er specialiseret i at producere FUSIONs tøj - og kun FUSIONs tøj - derved opnår vi den højeste kvalitet. Produktionen fungerer efter et stringent FLOW princip, der giver små seriestørrelser og kort gennemløbstid. Det reducerer spild til et absolut minimum.

FRA BIKINI TIL HAWAII

To eksotiske stillehavsøer har spillet indflydelsesrige roller på vores produktudvikling. I hvert fald indirekte - og på hver sin måde. For år tilbage stødte vi hos en italiensk producent på Iglo, en metervare, der på grund af sin mest iøjnefaldende fordel, uigennemsigtigheden, blev brugt i fremstillingen af det navnkundige badegear, bikinien - opkaldt efter den lille stillehavs-atol af samme navn.

Da vi tog hjem var »bikini-stoffet« med, og snart var prototyperne klar til test - bl.a. på kroppen af en dansk atlet ved Ironman Hawaii 2009. Den første åbenlyse erfaring efter det ekstreme race var, at dragten ydede en hidtil uset solbeskyttelse, der skyldes garnets unikke  sammensætning af fillamenter med en keramisk kerne, der reflekterer sollyset og gør stoffet ekstra hvidt.

Det skulle desuden vise sig, at »bikini-stoffet« leverer et mix af ydre beskyttelse, optimal pasform og unikke svedtransporterende egenskaber, der virker henholdsvis kølende og lun mod huden, når det behøves.

Alt sammen maksimerer det kroppens komfort og ydeevne under forskellige konkurrence- og vejrforhold.

Derfor udgør Iglo stadig en vigtig del vores »materiale-dna« - men vi holder aldrig op med at udvikle på »bikini-stoffets« kunnen.