Nyt grej landet i FUSION Test Lab

Nyt grej landet i FUSION Test Lab

I det evige forløb for at skabe holdbare produkter, er vi stolte over at kunne offentliggøre, at vi har investeret i en James Heal Martindale tester, som skal supplere de andre test-maskiner i lab.

Vi plejer at sige "Strikket i Ikast, Farvet i Herning" for en stor del af de metervarer der bruges i vores produkter.

Nu tilføjer vi "Testet i Svenstrup" til denne sætning, for vi fortsætter med at opgradere vores test-lab, hvor videnskabelige tests udføres igen og igen for at både stress-teste, men også i det evige projekt med at ændre parametre og performance for metervarerne. 

Det kan vi gøre, fordi vi selv har fingrene helt nede i udviklingen.
​Endnu en af fordelene ved at nærproducere. 

Om Martindale-testeren
Martindale er en enhed, som bruges til at beskrive slidstyrken på tekstil.

For at kunne bestemme stoffets værdi, gennemgår det pågældende stof en Martindale-test. Stoffet der testes, bliver lagt i en Martindale-maskine, hvoraf små skiver af uld gnides mod stoffet i cirkulær bevægelser. Testen slutter og værdien bliver bestemt, når enten stoffet går i stykker eller der er en mærkbar ændring i udseendet. Jo højere værdi, jo bedre kvalitet og mere holdbar er stoffet.

Per Nissen stifter af FUSION fortæller, at to af kerneværdierne hos FUSION er Holdbar og Målbar og her går vi skridtet videre, ved at udvide inhouse med denne investering. 

 

Fra FUSION Test Lab:

 

Kommentér