FUSION TIGHTS

Funktionel. Slidstærk. Tidløs.

Made in EU

Vi er ikke bange for at gå det ekstra skridt - hverken når det gælder materialevalg, leverandører eller produktion. Med egen produktudviklingsafdeling og testlab i Danmark har vi muligheden for at arbejde minutiøst med de enkelte produkter samt teste deres holdbarhed, før det sendes til vores egen systue i Litauen, hvor alt tøj produceres.

Højtaljede tights til kvinder

Vi har udviklet en række højtaljede tights til kvinder. High performance materialer og en specifik optimeret pasform giver dig uovertruffen komfort, når du løber, træner eller slapper af derhjemme.

Vintertights

Vi har udviklet en række tights til dame og herre med ekstra beskyttelse, der sikrer, at du stadig kan være aktiv, selvom vejret og temperaturen gør det udfordrende.

TIGHTS FINDER

Er du i tvivl om hvilke tights der passer dig bedst? Brug vores smarte Tights Finder til at finde dit perfekte match.

ATLETER

Sammen med holdet af FUSION-atleter arbejder vi dagligt på at skabe det mest holdbare grej til dedikere løbere.

Udforsk alle tights

Tights til aktive kvinder og mænd

Vi har sat standarden for funktionelle og holdbare tights til løb og træning siden 1999 - og det vil vi fortsat gøre i fremtiden. Vi udgiver ikke nye kollektioner dikteret af tidens trends. Vi tror på funktion før fashion - derfor bygger vi hele tiden videre på en langsigtet kollektion af slidstærkt sportstøj i tidløst design, der aldrig går af mode.

Og vi måler succesen i alle brugerne, der påstår, at de hverken kan undvære eller slide produktet op efter 5, 10, 15 år.

Vores tights kommer i et gennemtestet, tidløst design, der gennem mange års udvikling og hårdfør brug har opnået en kompromisløs kvalitet i materiale. Den italienske metervare, som Fusion Tights er konstureret af, er valgt på grund af dets evne til at transportere sveden væk fra kroppen hurtigt - og i korte træk regulere kroppens temperatur. Du føler kort sagt, at du sveder mindre, og at huden altid er tør og komfortabel. 

Rundstrik og et højt indhold af powerfit-elastan sikrer dig et par tights med perfekt pasform. Materialets store elasticitet betyder desuden, at du er fri for generende lynlåse og de flade sømme i tightsene giver optimal komfort under aktivitet og et minimum af risiko for gnavsår.