Unstoppable Tights

Fortæl om dine træningsvaner og
lad os hjælpe med at finde dine næste tights

Løb, træning og dagligdag
Funktion før fashion

Vi har sat standarden for funktionelle og holdbare tights til løb og træning siden 1999 - og det vil vi fortsat gøre i fremtiden. Vi udgiver ikke nye kollektioner dikteret af tidens trends. Vi tror på funktion før fashion - derfor bygger vi hele tiden videre på en langsigtet kollektion af slidstærkt sportstøj i tidløst design, der aldrig går af mode.

Og vi måler succesen i alle brugerne, der påstår, at de hverken kan undvære eller slide produktet op efter 5, 10, 15 år.

C3 Long tights
En ægte klassiker

Med mere end 20 år på bagen har FUSION C3 TIGHTS bragt os forrest i feltet. Med fremsynet funktionalitet, komfort og pasform har vi lavet en klassiker, der har bevist sin holdbarhed i træning, kamp og vaskemaskine siden 1999. 

Womens c3 training tights
Højtaljede Tights, der aldrig går af mode

Et par alsidige tights med høj talje til høj-intensiv træning, en afslappende hjemmedag og alt derimellem. Konstrueret i high performance fabric, der sørger for at holde dine tights på plads, mens du er i gang.

De populære Tights

Brugerne siger:

"Super kvalitet, fantastiske at have på under løb både når det er varmt og koldt. Bevarer pasform og kvalitet selv efter uendelige mange vask"

JANE TOFTERUP LYNGSØ

"Om det er til løb, styrketræning eller bare en dag hjemme, så er FUSIONs tights klasser bedre end andet jeg har prøvet. Pasformen er lige i skabet, de sidder til uden at genere, men kryber heller ikke ned."

CHRISTIAN SYVERSEN
Maksimal komfort
Ægte svedtransport

Vi er ikke bange for at gå det ekstra skridt - hverken når det gælder materialevalg, leverandører eller produktion.

Vi udvikler i det exceptionelle compressor3 (C3) materiale, der på grund af dets garnvalg og konstruktion gør det muligt at transportere sveden væk fra kroppen hurtigt - og i korte træk regulere kroppens temperatur, så du holdes tør og komfortabel under hele træningen.

VORES AFTRYK
En holdbar løsning i mere end en forstand

Som dedikerede dyrkere af udholdenhedssport ved vi, at holdbarhed for både kroppen og udstyret er et absolut must. Men for os rækker definitionen af holdbar også ud til hele den verden, vi omgiver os med. Menneskeligt og miljømæssigt.

udviklet med omtanke
Ingen skadelige materialer

Alt lige fra metervare til sytråd er produceret i Europa, og det samme er selve produktionen på egne FUSION- fabrikker, hvilket gør at vi har styr på alt i processen.

FUSION Tights er udviklet i Danmark, og materialerne er OEKO-TEX®-certificeret*, hvilket betyder, at de ikke indeholder skadelige materialer.

*Standard 100 By OEKO-TEX® certificeret (Cert. 20170K1267 AITEX)

Alle FUSION Tights