Recharge

Udviklet til hverdagen og tiden mellem træninger

Mange års erfaring med tekniske high performance materialer er ført over i en tøjserie til afslapning og restitution - et miks af funktionelle materialer og casual komfort gør kollektionen velegnet til/fra træning og konkurrence, rejsebrug og præsentabelt brug i hverdagen.

✔️ Komfortabel i et bredt temperaturspænd
✔️ Ultimativ bevægelsesfrihed
✔️ Tidløst design

Bukser

Trøjer & Hoodies

Shorts

Tre tidspunkter, hvor du vil elske Recharge

1) Når du rejser

Din komfortable rejsepartner, som er behagelig mod huden og holder kroppen frisk i lang tid og i et stort temperaturspænd.

2) Før og efter sport

Tøjet er udviklet i ånd- og strækbare materialer, der giver din krop de optimale betingelser, før du skal præstere, samt slappe af og restituere efterfølgende.

3) I hverdagen

Produkterne er udviklet med fokus på komfort, og i et klassisk design, der giver dig mulighed for at bruge tøjet til mere præsentabelt brug i hverdagen.

Unstoppable

Recharged

"Siden jeg har prøvet Recharge-serien, har jeg levet i det. Jeg er blevet bevidst om, hvor dejligt det er at have behageligt tøj på udenfor sporten. Det hjælper mig med at slappe af, være fuldt opladt og klar til næste udfordring.”

Daniel Bækkegård
Professionel triatlet

Bukser udviklet for din komfort

Recharge Pants er en uundværlig del af den aktive garderobe. Bukserne er udviklet, strikket og farvet i Danmark - i et teknisk materiale, der giver dig stræk, komfort og funktionalitet pakket ind i et klassisk design.

Hoodies & Sweatshirts til den travle hverdag

Med afsæt i sportens verden har vi udviklet en række praktiske og komfortable overdele, der passer perfekt ind i den aktive garderobe. Se vores behagelige hoodies og sweatshirts lige her.

Funktionelle og lækre t-shirts

Med særligt udvalgte materialer har vi skabt en række funktionelle og komfortable t-shirts, du kan bruge i alle sammenhænge - fra let træning til fuldkommen afslapning.

Next-level softshell jakker

Praktisk og komfortabel. Shelter Jacket er den ultimative støtte på kolde dage qua dens vindtætte og vandafvisende ydre. Oplev vores nye softshell-jakke her.

Stilrene tights til garderoben

Vi har samlet det bedste fra alle vores tights i de optimale hverdagstights. Få sømme og ingen reflekser udviklet i et minimalistisk design, så det giver mulighed for at mikse med resten af hverdagsgarderoben.

Shorts til træning og afslapning

Multifunktionelle shorts, der kan bruges til alt fra sport til afslapning. Materialet, som shortsene er lavet af, er produceret i Danmark - og deres lette og elastiske udtryk gør dem til en populær beklædningsgenstand i både træningslokale og sommerhus.

Recharge

Two line
title image

And an optional subheading

Two line
title image

And an optional subheading

Two line
title image

And an optional subheading