Sådan bliver du klar til KONA, Hawaii.

Sådan bliver du klar til KONA, Hawaii.

I Fusion Club handler det om at bringe vigtig viden og erfaring videre til andre. Derfor er vi rigtigt glade for at kunne bringe det store netværk af erfarne rådgivere i spil for at kunne understøtte dig i jagten på den ultimative præstation. 

Bent Andersen giver her 5 råd til hvordan du bedst klarer udfordringen på Hawaii. Bent Andersen er ikke en hr. hvem som helst, med den utrolige trackliste: 41 Ironman. 21 x Lanzarote og 16 x Hawaii Ironman. Siden 2005 har han haft 8  AG podiepladser på Hawaii (6 x AG verdensmester 2006,2009,2011, 2014, 2015 og 2016). 1 x 2'er og 1 x 3'er.  Har tidligere haft 2 verdensrekorder på Hawaii. Deltaget på landsholdet fra 1992 til 2002, hvor han kørte kort og lang duathlon (EM og VM), Ol-distancen (EM), Lang (EM og VM) og Ironman (EM). 

 1. Væskestrategi:
  Kend din mængde og blandings %. Hvis du kører på væsken, som bliver delt ud under racet, så kør med denne type væske alle dage under træningen op til racet. Gatorade kan købes billigt i alle stores.

 2. Puls/watt: 
  Jeg har aldrig kørt efter watt. Jeg kan kun give råd mht. puls, da jeg har brugt puls som redskab de sidste 20 år. Pulsen fortæller også 100 % hvordan hjertet har det. Husk Hawaii kan være lidt ekstrem og hjertet kan være presset lidt mere end i andre races. Derfor pas lidt på med watt, hvis du ikke er 110% sikker på dine tal. Pulsen reagerer lidt senere, men det ved vi jo. Til info., så gemmer eller taper mange prof. deres wattmåler under racet.

 3. Beklædning:
  Kør aldrig i tøj, du aldrig har prøvet i træning. Fusion har rigtig mange gode dragter/shorts/cykeltrøjer med UVA800 som passer perfekt til Hawaii Ironman. Det er nu tilladt at svømme med racedragt m. ærmer under svømme speedsuiten. Fusion's speedsuit er et perfekt valg til Hawaii Ironman. Dragten er perfekt på cykel og løbet mht. comfort, drag og nedkøling. Vælg racetøj du befinder dig godt i og har prøvet af.

 4. Husk det ikke gælder om at vinde træningen, men være en vinder på racedag:
  Lad dig ikke friste på Highway og tro på din egen træning og nedtrapning. Jeg ville ikke være i top 1000, hvis det var træningen der afgjorde racet. 

 5. Air-condition: 
  Jeg slukker altid for air-condition når vi kommer tilbage til lejligheden og sover med åben dør istedet. En forkølelse op mod racet er en "træls" ting. Det er meget forskelligt, hvor modtagelig man er for den kølige air-condition, men bare et råd I skal tænke på.

Kommentér