FUSION bygger Workout Lab

FUSION bygger Workout Lab
I disse dage rejser rammerne sig for 600 m2 nye faciliteter i tilknytning til FUSION HQ. Der bliver tale om et sportsscenter, hvor der lige nu projekteres med en række nye, spændende muligheder på tegnebrættet.
 
”Ved flytningen af FUSION sidste år var der planlagt et centralt aktivitetsområde i den nyopførte bygning, men mangel på plads har skubbet træningsgearet ud på lageret”, siger Mads og Per, der ejer FUSION. 
”Derfor var den oprindelige tanke med den nye sportshal faktisk bare at sætte skub i firmatræningen igen. Men efterhånden som planlægningen er skredet frem, er idéerne begyndt at knopskyde...”

Først og fremmest bliver den nye bygning et trænings- og aktivitetssted for medarbejderne, hvoraf flere er supermotionister og semiprofessionelle sportsudøvere. Fuldt apteret med bl.a. træningsmaskiner og udstyr til funktionel træning og indoor cykling kan mulighederne i den nye hal desuden styrke og udvide det frugtbare samarbejde med de danske og internationale FUSION atleter, som løbende besøger os. 
 
Ønsket er at skabe et boblende eksperimentarium af grejudvikling, test, træningsoptimering, screening og behandling for blot at nævne nogle af de visioner, der udvikles på at virkeliggøre i samarbejde med eksterne, faglige ekspertiser.
 
Den nye afdeling af FUSION HQ kommer desuden til at rumme centret for uddannelse af forhandlere og vil naturligvis også komme i spil ved afholdelse af events og camps, som der snarligt bliver plads og kompetencer til at kunne facilitere blandt grupper af kunder og interessenter i sportsmiljøet.
 
Samtidig har det længe været et ønske at udvide vores eksisterende fotostudie på adressen. I de nye rammer får FUSIONs interne fotograf fremover optimale betingelser for at skyde autentiske billeder i det rette miljø.

Kommentér