Challenge Roth - Tøjvalg

Challenge Roth - Tøjvalg

Det er en stor triathlon-weekend vi går i møde med race i både Challenge Roth og Ironman Frankfurt. Der er FUSION atleter til start begge steder og vi har bedt FUSIONWORLD atlet Chris Fisher, skrive lidt om sit tøjvalg inden race i Challenge Roth.

Chris Fishers tøjvalg til Challenge Roth

I den kommende weekend deltager jeg i Challenge Roth og til lejligheden har jeg pakket min taske med alt det nødvendige – herunder mit træningstøj og selvfølgelig konkurrencetøjet!

Jeg er typen der til trods for, at jeg kan få det tøj jeg vil have, stadig har en mening om hvad jeg bruger og hvorfor. For mig er det alfa omega, at det tøj jeg har på er komfortabelt, således at jeg ikke ligger mærke til, at jeg har det på. Det skal ikke stramme de forkerte steder, det skal sidde til og gerne være let – som et figursyet jakkesæt.

Vejrudsigten til Roth ser varm ud og derfor har jeg på min pakkeliste følgende produkter med til det bayerske

Til mine cykelture:

SLi – cykelbukser og trøjer – det letteste og mest tætte fit,, top bevægelighed og komfort fra øverste hylde. Derudover bruger jeg allerhelst de langskæftede cykelstrømper, også til løb (---- ) som jeg føler har et dejligt støttende fit om min ankel – jeg føler simpelthen, at mit tråd og afsæt er stærkere med dem på.

Når jeg rejser har jeg altid min cykelvest, løse knæ, ærmer samt en uldundertrøje med – just in case.

Til løbeturene hernede hvor det er varmt som nu, foretrækker jeg følelsen af lethed og går gerne lidt på komprimes med compression. Derfor løber jeg allerhelst i S50 shortsene, som har en lækker og tynd ”inderbuks” til at holde styr på diverse løsdele, samt et bevægeligt og behageligt ydre lag. Den har stadig en lomme stor nok, til at medbringe gels til de længere ture, hvilket er et must med flere træningspas dagligt, hvor der ikke er tid til at større måltider imellem. Hertil en tynd, let og behagelig Sli t-shirt

Som toppen af kransekagen stiller jeg på søndag op i den ultimative racedragt. Ingen kompromisser. Hver del er designet med en funktion og pasform uden sammenligning; SLi speed suit

Fra ærme og torso stykket i det lette materiale til det solbeskyttende, kølende top panel. Kompression på benene holder mullerne på plads på en lang dag og mindsker træthed. Der er lommer til energi – lige ved hånden, så alt kan foregå i flow og uden spild af værdifuld energi.

Ingen syninger der strammer eller generer

Kommentér