Line Brandt

Mit navn er Line, jeg bor i Silkeborg og er født i 1991. Jeg konkurrerer i dag indenfor både triatlon, duatlon og løb, men jeg har egentlig en baggrund som professionel fodboldspiller, hvor jeg bl.a. har spillet i toppen af den kvindelige superliga, boet og spillet fodbold i USA i 4 år samt spillet på det danske ungdomslandshold. I 2017 besluttede jeg mig for at lægge fodboldstøvlerne på hylden, fordi jeg ville gennemføre en Ironman i 2018.

2018 var min første sæson som triatlet, duatlet og løber. Selvom jeg måtte lære både cykling, men især svømning, helt fra bunden, opnåede jeg nogle fine resultater, som gav mig rigtig meget blod på tanden.

I 2019 vandt jeg bl.a. DM i ½ Ironman i AG25-29 samt blev nr. 1 blandt alle age groups. Desuden vandt jeg EM på den fulde Ironman distance i AG25-29. Jeg fik også debut som pro-duatlet ved VM på hjemmebane i Viborg, og jeg vandt en sølvmedalje ved DM i cross-løb (elite), hvilket resulterede i, at jeg blev udtaget til atletiklandsholdet, der i 2019 repræsenterede Danmark ved NM, EM og VM i cross-løb.

Ved siden af sporten arbejder jeg på fuld tid som projektleder i Arla foods, hvor jeg hver eneste dag forsøger at få alle mine interesser til at gå op i en højere enhed ved at træne både før og efter arbejde. Jeg prioriterer sporten meget højt, og det kræver ikke kun meget tid, men også mange ressourcer, at nå mine ambitiøse mål. Derfor sætter jeg også ekstremt stor pris på mine stærke og uundværlige samarbejdspartnere, der på hver sin måde hjælper til med at sikre de bedste rammer og forudsætninger for, at jeg kan præstere til både træning og konkurrencer.

Mit samarbejde med Fusion sikrer mig det flotteste, lækreste og mest funktionelle trænings- og konkurrencetøj på markedet. Inden jeg indgik samarbejdet med Fusion, var dette mærke allerede mit absolutte førstevalg. En stor forskel mellem fodbold og triatlon/duatlon/løb er tøjets tætsiddende pasform for at minimere vindmodstanden, som jeg lige skulle vende mig til i starten. Det tog dog ikke lang tid med Fusions komfortable tøj, der bl.a. skyldes nogle velvalgte materialer til alt slags vejr, høj sol såvel som regn og kulde, og en yderst gennemarbejdet pasform uanset om formålet er løb, cykling, styrketræning eller noget helt fjerde. Da jeg begyndte at lære Fusion endnu bedre at kende, blev jeg også bekendt med deres fokus på miljøet, hvilket jeg værdsætter rigtig højt.

Udover Fusion, har jeg et samarbejde med Factor cykler og Black Inc, der sikrer mig de bedste forudsætninger for at cykle rigtig stærkt. Sailfish sørger med deres våddragt for, at jeg kommer hurtigere i T1, og High5 sikrer et højt energiniveau til både træning og konkurrencer. Farstad Optik hjælper mig med at kunne se klart gennem både kontaktlinser og solbriller, og Madselskabet sørger for, at jeg ikke går sulten i seng efter en lang dag med både træning og arbejde. Timetofly.dk sikrer mig nogle hurtige løbesko fra Hoka, og Liiteguards kompressionsstrømper hjælper med hurtigere restitution. Til sidst bidrager bilforhandler Poul Munk med lidt økonomisk støtte, og vigtigst af alt skal nævnes mit samarbejde med Multiperformance, hvor min træner Martin sørger for at tilrettelægge min træning hver evig eneste dag.