Morten Brammer

Morten Brammer

Hvad er det, der gør dig unik som atlet
Jeg har aldrig været noget stort fysisk talent, og kommer heller ikke fra en baggrund der fordrer en af disciplinerne i triathlon. Det, der nok gør mig unik er de mange års hårdt, kontinuerligt arbejde for at blive en bedre triatlet. Samtidig beskæftiger jeg mig i min civile karriere ved siden af triathlonsporten med talentudvikling og elitesport indenfor atletik, hvilket faktisk giver mig en del værdifulde redskaber og refleksioner ift. min egen sportslige karriere.

Jeg har derfor en ret ydmyg og respektfuld tilgang til sporten. Jeg er privilegeret over at kunne dyrke sporten på professionelt plan, selvom jeg har fuldtidsarbejde ved siden af. Min hverdag er ret pakket og jeg træner oftest tidlig morgen og sen eftermiddag/aften, hvilket til tider er ret krævende og uoptimalt. Men jeg har et stærkt miljø omkring mig, en dygtig træner og ikke mindst en kæreste som nyder samme livsstil. Jeg elsker derfor processen og se den konstante udvikling jeg er i.

Hvad er dine største resultater
2019
4. plads Ironman Lanzarote 
4. plads Challenge Herning (DM Middeldistance)
4. plads Ironman Kalmar
4. plads Challenge Almere-Amsterdam (3. plads ETU Long Distance Championships)

Hvilket resultat har haft størst betydning for dig
Min første Ironman på Lanzarote i 2009 betød utrolig meget for mig. Jeg arbejdede på det tidspunkt som Green Team’er på Club La Santa, så rigtig mange af mine kollegaer, venner og familie var ude og heppe på mig. Det var faktisk mit aller første tri-stævne, og her valgte jeg så at starte ud med verdens hårdeste Ironman. Men det var med til at starte en gnist i mig, som nu har holdt mig i tri-sporten i 10 år.

I 2019 vendte jeg så tilbage til lavaøen og kørte som professionel. Jeg leverede en solid præstation, som rakte til en 4. plads. Det var et ret stor og følelsesladet race, netop at vende tilbage til lige dér, hvor det hele startede.

Hvad betyder FUSIONs tøj for dig under træning og konkurrence
Fusions funktionalitet gør, at jeg kan træne i alle omstændigheder. Om det regner, er koldt eller 40 grader og sol, har jeg altid et sæt tøj som passer til vejret. Dette hjælper mig til at præstere i min træning og samtidig minimere risikoen for eks. sygdom. 

Med min tætpakkede hverdag bliver jeg nød til at træne når jeg kan, og ikke nødvendigvis når vejret er godt. Jeg har ikke mulighed for at tage sydpå hele vinteren, så meget af min træning foregår i det danske vejr. Fusions tøj er designet til nordiske forhold og den brede linje af cykel/løbetøj gør, at jeg har høj kvalitet i træningen uanset vejrliget.

I konkurrence er jeg sikker på, at jeg har den bedste dragt i feltet. Fusions nørdethed og detaljeorientering gør, at jeg er sikker på at have en dragt som er aerodynamisk og teknisk overlegen. Samtidig er dragten komfortabel og giver ikke skarvemærker, siddesår eller lign. i løbet af de mange timer jeg er i gang.

Hvem er dine andre sponsorer og hvordan hjælper de dig til at blive bedre
Aarhus 1900 Triathlon er min moderklub og stiller fantastiske træningsrammer til rådighed. Samtidig er jeg en del af Aarhus 1900 Elite Triathlon, som giver mig et træningsmiljø med nogle af de bedste triatleter i nationalt og internationalt.

Bikelab.dk ved Henrik Crone Köser hjælper mig med positionen på cyklen og sikrer, at jeg sidder aerodynamisk og samtidig kan yde min maksimale effekt. Henrik er ekstremt grundig, detaljeorienteret og vi har haft mange nørdede snakke om små optimeringsmuligheder.

Aqua Sphere: Stiller våddragt og swimskin til rådighed. Et brand som har været i gamet i mange år og leverer nogle af de bedste våddragter på markedet.

Cykelsponsor: Søger en cykelsponsor for 2019…

Fødselsdato: 6. marts 1988