Iben Stougaard

Hvad gør mig unik som atlet- jeg elsker at hjælpe andre nye atleter. Især at vise at man aldrig skal opgive sine drømme og tro alt kan lade sig gøre. Jeg kæmpede i 20 år med en svær spiseforstyrrelse men er ovenpå, jeg vil gerne være forbillede og vise at der er lys forenden af tunnellen. Selvom man kæmper en kamp her i livet, så skal man aldrig opgive det man brænder for. Jeg er en fighter.

Mine største resultater er at vinde min age group ved Ironman CPH - vinde dm serien for agegroup i 2015 og 2019.

Hvilket resultat der har størst betydning for mig er svær at svare på  - for der er en historie bag alle resultater. VM lang i ODense i 2018 endte ikke som planlagt men jeg fik kæmpet mig igennem med en krop der langt fra fungerede efter et voldsomt styrt i 2017.

Men sejren i IM i København var jeg meget stolt af, jeg endte som en samlet nr. 7.
 
Fusions tøj sørger for jeg er godt klædt på til træning og konkurrence, til hverdag når jeg slapper af. Bæredygtigt og behageligt. Tøj til det danske klima - lige meget om det er minus grader eller 30 grader er man altid klædt godt på. Det er vigtig for mig at tøjet ikke generer når jeg træner så mange timer som jeg gør, samt at jeg kan sidde på min cykel uden at være irriteret over en pude i et par cykelbukser. Til stævne er speed suit en klar favorit da den kan være på under våddragt uden at generer især omkring skuldre ;) Jeg tror jeg kunne bo i Fusion tøj - også holder det længe. Jeg skal ikke ud og investere i nyt hele tiden !!

Fødselsdato: 09.09.1980 - så snakker vi ikke mere om det ;)
Ny age group i 2020 men jeg er maks klar!! Mere klar end længe, det siger coach :) 2020 bliver mit år.