Tri-dragter-fusion daniel bækkegård cycling triathlon speed suit

Lynhurtige tri-dragter til din næste triatlon konkurrence

Gennem mere end 20 år har test, brug og indhøstet erfaring hele tiden afspejlet sig i løbende forbedringer af komfort, pasform og præstation hos vores triatlondragte.

Udover den altafgørende feedback fra de kræsne brugere, måler vi på optimering og effekt i vindtunnel og på tekniske cykelbane-tests - sammen med professionelle atleter.

Om det er til Ironman, Duatlon eller Sprints, så har vi den optimale tri-dragt til dit næste race. Bliv inspireret herunder.

Triatlondragter til mænd og kvinder

SPEED SUIT 2.0

Den mest komfortable dragt til nyere triatleter

Opdateret version af vores absolutte bestseller indenfor tri-dragter. Fuld fokus på komfort: Solbeskyttende ryg og ærmer, funktionelle energi-lommer på ryg og lår, delbar front-lynlås, der gør dragten lettere at tage af og på.

Dragten er unisex og passer både til herre og dame.

Anbefalet til nye triatleter.

SLi SPEED SUIT

Den ultimative Ironman-dragt

Innovativ og performanceoptimeret dragt, hvor alle features spiller en rolle i at lave det bedste Ironman-suit. Elastisk lynlås, solbeskyttende frontpanel, aero-ærmer, ventilerende mave og ryg, samt ægte sportskompression på benene.

Dragten er unisex og passer både til herre og dame.

Anbefalet til erfarne triatleter.

SLi HIGH SPEED SUIT

Dragten til de allerhurtigste triatleter

Dragten over dem alle - udviklet til dig, der vil kæmpe med om de forreste pladser. Alt den viden, vi har opnået ved utallige test i vindtunnelen og samarbejdet med nogle af verdens bedste triatleter, er samlet i denne dragt.

Dragten er unisex og passer både til herre og dame.

Anbefalet til øvede triatleter.

Tri-dragter udviklet i samarbejde med de bedste triatleter i gamet

Gennem årtier har nogle af triatlonsportens største stjerner været med til at udvikle og vinde i FUSION. Fra den amerikanske legende Andy Potts til to af de hotteste navne lige nu; Daniel Bækkegaard og Magnus Ditlev.

De er og vil altid være en stor del af produktudviklingen hos FUSION - og hvorfor vi er i stand til at lave de bedste triatlondragter på markedet.

daniel bækkegård running triathlon speed suit

Daniel Bækkegård

magnus ditlev triathlon speed suit running fusion
triatlon erdinger world championship florian angert fusion

Hvilken tri-dragt skal du vælge?

Brug vores test til at finde det mest optimale tri-suit til dig og dine behov. Svar på nogle få spørgsmål om niveau og distance - og vi kommer med vores anbefaling til den rette dragt for dig.

SLi HIGH SPEED SUIT
ØVERST PÅ SEJRSSKAMLEN

Forrest i feltet er det få procenter, der skiller succes og fiasko. SLi HIGH SPEED SUIT er vores hurtigste suit til dato og optimeret til at forkorte dit bike-split betydeligt.

Dragtens design er banebrydende på flere måde:

√ De horisontale aero-panels på dragtens ryg er baseret på teknologien bag vandflow - og sikrer atleten den optimale aerodynamik under hele løbet.

√ For at øge aerodynamikkens effektivitet yderligere er lommerne til opbvaring af energi indvendigt konstrueret.

SLi HIGH SPEED SUIT er båret af nogle af de bedste triatleter i verden og har allerede taget utallige "best bike-splits" og sejre.

SLi SPEED SUIT
RUSTNINGEN TIL DEN ERFARNE TRIATLET

Et af vores mest tekniske produkter til dato. SLi SPEED SUIT er et ægte FUSION-produkt, hvor der virkelig er nørdet med detaljerne og sammensætningen af forskellige materialer for at lave den ultimative tri-dragt til den dedikere triatlet.

Metervaren tilpasser sig kroppen og sidder godt på alle, uanset køn. En lille og funktionel fleecepude sørger for komfort på cykelturen uden at være til gene under svømning eller løb. Og med 4-vejs stræk vil du have maksimal bevægelsesfrihed i alle splits.

Frontpanelet på overkroppen sørger for at holde dig kølig med UV 600+ solbeskyttelse og vandaktiverende køling, der varer i op til 20 min. De velkendte sidelommer og en nyudviklet aero-baglomme giver dig mulighed for at fylde energidepoterne undervejs.

SPEED SUIT V2
EN OPDATERET VERSION AF VORES BESTSELLER

Det optimale suit til kortere distancer eller dit første tri-stævne. SPEED SUIT V2 er en komfortabel dragt, der hjælper debutanten med at få så god en oplevelse som muligt.

Dragten er solbeskyttende og aktivt kølende ved vandaktivering, så du forbliver komfortabel selv i varme forhold.

Det er nemmere at tage dragten af og på, grundet en længere lynlås. Det gør det nemmere at klare toiletbesøg undervejs.

Lommerne på siden og bagpå er lette at tilgå og hjælper dig med at opbevare energi til turen, og den lille fleece-pude sørger for en komfortabel tur på cyklen.

Anmeldelser af tri-suits:

Det ypperste indenfor Tri suits. Perfekt pasform, jeg er 172cm og 78kg. Fusion har formået at lave et suit der er behageligt at have på selv til en Ironman.

Jonas Johansen

Ubetinget den bedste og mest komfortable suit jeg har haft. Gode og let tilgængelige lommer. Stoffet får transporteret sved væk fra kroppen hurtigt.

Mads Nielsen
Vores tri-dragter er unisex

På grund af materialesammensætningen sidder vores suits fantastisk på både mandlige og kvindelige atleter.

De tekniske metervarer, der er anvendt i konstruktionen af dragterne, resulterer i, at pasformen er upåklageligt uanset køn eller kropsform.

Innovativ fleece-pude forbedrer dragtens komfort

Vores tri-dragter er alle designet med en tynd og funktionel fleece-pude, som yder den nødvendige komfort på cykelturen uden at være generende på svømme- og løbeturen.