Den ultimative garderobe til hviledage og rejser
Recharge Core 6

I vores arbejde med at skabe markedets mest kompromisløse sportstøj har vi lavet en tøjserie til restitution og afslapning. Vi kalder den RECHARGE. Et miks af funktionelle materialer og casual komfort til hverdagen og tiden mellem træninger.

Vi har sammensat Recharge Core af seks multifunktionelle produkter, der giver dig optimal komfort og total afslapning gennem hele året.

Med Recharge Core er du aldrig i tvivl om, hvad du bør tage på, når kroppen har brug for ro og afslapning efter dine træningspas eller på vej på ferie.

Recharge Core 6

Vi ved, at det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Derfor har vi lavet en "ønskeliste", der lister produkterne i den investeringsrækkefølge, der giver dig størst værdi.

1) Recharge Pants

Recharge Pants er en uundværlig del af Core-garderoben. Bukserne er udviklet, strikket og farvet i Danmark - i et teknisk materiale, der giver dig stræk, komfort og funktionalitet pakket ind i et klassisk design.

*Recharge Pants er i standardlængde, men modellen har på billedet trukket lidt op i dem.

Vælg mellem farverne: Black, Dark Night Blue og Green

2) Recharge Hoodie

Med sin strækbare pasform og termoregulerende egenskaber er Recharge Hoodie en essentiel del af Core-garderoben. Trøjen har en opkradset fleece-inderside med en høj isoleringsevne, der holder kroppen komfortabel på trods af dens lave vægt og sporty udtryk.

Vælg mellem farverne: Black, Night Blue, Green og Grey

3) Training Shorts

I sommerhalvåret kan man ikke komme uden om vores Training Shorts. Den korte udgave af vores Recharge Pants giver dig ubeskrivelig stræk, komfort og funktionalitet.

Shortsene er konstrueret af vores lette og strækbare Recharge-materiale, der giver dig mulighed for at anvende dem til alt fra let løb og træning til afslapning og rejser.

Vælg mellem farverne: Black, Dark Night Blue og Green

4) Merino 220 LS

Merino 220 LS er vores tykke langærmede trøje af 100% merinould. Trøjen er ideel som inderste lag, når du slapper af eller er ude i kulden.

Merinould passer perfekt ind i Recharge Core-universet med dets termoregulerende og isolerende egenskaber. Du holdes varm, når der er koldt - og køles, når der er varmt.

Trøjen findes også i en tyndere udgave (kaldet Merino 150 LS):
Mens Merino 150 LS ➔
Womens Merino 150 LS ➔

5) Recharge Merino 220 T-Shirt

Den kortærmede udgave af vores tykke merinotrøje. Perfekt til de casual dage på jobbet, rejser, fritid og afslapning derhjemme.

Pasformen er i regular fit, og materialets bløde og strækbare egenskaber gør t-shirten yderst komfortabel og velegnet til afslapning.

T-shirten findes også i en tyndere udgave (kaldet Merino 150 LS):
Mens Merino 150 T-Shirt ➔
Womens Merino 150 T-Shirt ➔

6) Merino 220 Neck Gaiter

En varm og blød halsedisse til de kolde udedage i vinterhalvåret.

Halsedissen er temperaturregulerende og af 100% mulesing-fri merinould i allerbedste kvalitet.

Neck Gaiteren findes også i en tyndere udgave: Merino 150 Neck Gaiter ➔