Målbar - På både den korte og lange bane

Vi vil se resultater af anstrengelserne. I målbar test og udvikling af produkterne. I optimeringen, der giver ædelt metal. Og i godt hverdagsgrej, der gør en forskel i komfort og funktionalitet lige nu - og i slidstyrke mange år fremover.

Verdensklasse

Når det lille FUSION mærke ofte sidder på topatleter, der har nået verdensklasse og ædelt metal, kan vi ikke sige os helt fri for at være lidt stolte.

For mærkets betydning dækker også over den sammensmeltning af endeløs træning, minutiøs forberedelse, gennemtænkt strategi og hård konkurrence, som kræves for at nå så langt. En fusion, som vi også har været en lille del af...

Klasseforskel

Vi stræber hele tiden efter at levere det bedste. Og måske er det kun vores beskedenhed, der holder os tilbage fra at påstå, at vi allerede gør det. Men i sidste ende er der kun en ting, der tæller: brugernes mening!

SANNA ELISABETH NIELSEN
Købt brugt for 8 år siden

Denne her model købte jeg brugt for ca. 8 år siden - er MEGA glad for den. Den er perfekt - særligt i strid vestenvind her på Bornholm. Den haer også været med på adskillige rejser både som løbe, MTB og vandretrøje.

SVEND BRÅTEN
15 ÅR!

Denne trøje har fulgt mig gennem ca. 15 år på utallige MTB ture (både over og under mudderet!) og på løbeture i Rold Skov. Det er som om, det kun er brugeren af trøjen der ældes - produktet står fortsat knivskarpt :-)

Fra bikini til Hawaii

To eksotiske stillehavsøer har haft indflydelse på vores produktudvikling. Indirekte - og på hver sin måde. I Italien stødte vi på metervaren, der på grund af sin mest iøjnefaldende fordel, uigennemsigtigheden, blev brugt i fremstillingen af det navnkundige badegear, bikinien - opkaldt efter den lille stillehavs-atol af samme navn.

Da vi tog hjem, var »bikini-stoffet« med, og snart var en heldragt klar til test - bl.a. på kroppen af en dansk atlet ved Ironman Hawaii 2009. Resultatet var et hidtil uset mix af ydre beskyttelse, optimal pasform og unikke svedtransporterende egenskaber. 

Og funktionaliteten er bare blevet bedre. Så vi er stadig med i front - både når det gælder produkt og atlet. Derfor er vi med i grejtasken hos de bedste, når der jages titler worldwide. 

De små marginaler - kan gøre den store forskel

Udvikling, customizing, afprøvning, feedback. Vi signer ikke traditionelle sponsorships, men samarbejder aktivt med nogle af verdens bedste atleter om hele tiden at gøre dem - og dermed også os selv - lidt bedre. 

Vi råder over avancerede testmiljøer og specialfremstiller grej på systuen. Vi er med under opslidende træningspas, og når det virkelig gælder - i hård konkurrence. Og selvfølgelig bagefter til evalueringen: De aerodynamiske marginaler, som kan give mere fart på færre watt. Eller de tekniske overflader med ekstrem høj solbeskyttelse. Eller de intelligente metervarer, som er aktivt kølende og svedtransporterende. Eller... 

Kort sagt: Vi optimerer sammen med atleterne konstant i kampen mod uret. Men også dagligdagen, når vi omsætter de indhøstede erfaringer af alle anstrengelserne til alt det sportstøj, som vores brugere med et helt almindeligt behov har krav på.