Hvorfor købe direkte hos FUSION?

Et værdifuldt produkt indeholder meget mere end selve det fysiske. Det er lige så meget oprindelsen, rådgivningen der følger med, support i top-klasse og alt det, du forventer af et brand, du har tillid til.

Se her de unikke fordele ved at handle direkte hos FUSION.

Ønsker du at prøve et produkt, henviser vi med glæde til en af vores dygtige fysiske forhandlere.

DEN HURTIGSTE LEVERING

Systematisk, integreret og lynhurtig lagerstyring, sikrer at vi altid sender alle ordrer afgivet på hverdage før kl. 13 og du har produkterne dagen efter.

FULDT SORTIMENT

Vi sender direkte fra FUSIONs masterlager, hvilket betyder at du via fusion.dk altid har adgang til det aktuelle FUSION-sortiment.

SPECIALISERET RÅDGIVNING

Medarbejderne hos FUSION løber, cykler og lever selv i tøjet. Vi har selv udviklet tøjet her i Danmark og kan svare og rådgive om alle detaljerne.

DIREKTE KUNDESERVICE

Skulle der opstå spørgsmål eller måtte der komme en reklamation, så undgår du mellemled og taler direkte med os der har lavet produkterne.

FØRST ADGANG TIL NYHEDER

Nye produkter offentliggøres først på fusion.dk og er du medlem af FUSION Club, fortæller vi dig også om lanceringerne direkte på email-

LOYALITETS-RABAT

Faste loyale kunder belønnes via et automatiseret loyalitetsprogram med rabatter. Meld dig ind i FUSION Club og se detaljerne.

SIKKERHED

Den sikreste måde at vide at du køber et ægte FUSION-produkt, er ved at købe direkte på FUSIONs hjemmeside eller en officiel forhandler.

GRATIS FORSENDELSE

Gratis forsendelse på langt de fleste varer og meget nem returproces, hvor vi har pre-printet en label du kan købe til retur, hvis du ønsker det.

DIREKTE DAMAGE-REPLACEMENT

Skulle uheldet være ude, kan du via FUSION Club benytte Crash-Replacement-servicen direkte via vores kunderservice.