Nicklas Røssner

Nicklas Røssner

Don’t settle
I 2017 brød jeg for alvor igennem på triatlon scenen efter flere års hårdt arbejde med en udtagelse til det danske landshold. Med flere store resultater, heriblandt mit andet AG Europa mesterskab med en sejrsmargin på 4 minutter, en 2.

Bundesliga sejr og en 5. Plads til de nordiske mesterskaber viste jeg, at jeg er en triatlet på vej frem med store ambitioner og mål. Som tidligere cykelrytter er jeg med et højt cykelniveau blandt den absolutte elite i denne disciplin. Kombineret med et højt løbeniveau, og et svømmeniveau lige bag de allerbedste, er jeg en sikker mand med til at skabe løbet. Jeg tror på at give lige så meget tilbage til sporten som jeg får igen, og har derfor været engageret som frivillig ungdomstræner i 4 år for at præge den fremtidige udvikling i sporten.

Mit mantra er ”Don’t settle” da jeg mener at vejen til udvikling, går gennem konstant at søge nye grænser og udfordringer uden for sin komfort zone. Happy – But never satisfied. Min målsætning denne sæson bliver at køre top10 i Europa Cups og derved blive udtaget til World Cups mhp. at samle OL-point til OL i Tokyo i 2020. 

4 unikke karaktertræk der beskriver min tilgang til triatlon
Arbejdsmoral – Med en arbejdsmoral udover det sædvanlige er dette min daglige motorkraft til at altid få det optimale ud af enhver situation. 

Vilje – Med en vilje til sejr som har grundstenen i flere målsætningsteorier, skal denne give mig det sidste skub på vej mod de største præstationer. 

Glæde – Med en glæde ved sporten og kroppen som redskab, hvilket afspejler sig i mine uddannelser indenfor idræt og fysioterapi, vil jeg skabe positiv energi hos alle, som er en del af min rejse. 

Optimisme – Med en næsten naiv optimisme vil jeg overbevise enhver tvivler om, at med det rette mindset og den rette plan er der intet som er umuligt. 

Største resultater
Vinder af 2. Bundesliga Verl, 2017 Elite men
2. DM Sprint på Tyren 2018 Elite men
5. ETU Nordic Championsships 2017 Elite men
13. ETU European Cup, Oltzyn 2018, Elite men
AG European Sprint Champion 2015 & 2017, AG 20-24 & AG 20-29 + Overall 

Det resultat som har størst betydning for mig er min 2. Plads til DM sprint på Tyren. Som alle atleter har jeg tvivl, og følte at jeg skulle bevise for mig selv at jeg hørte til i den absolutte danske elite. Det var en forløsning at lykkedes og en 2. Plads efter Andreas Schilling som sidste sæson kørte i top10 i verdens hårdeste triatlon liga World Triathlon Series føltes næsten som en sejr! 

Hvad betyder Fusion for mig?
Jeg har siden min første dag i sporten trænet og racet i FUSION. Tanken på detaljen er vigtig for mig, og med FUSION er jeg sikker på jeg altid har trænings og race tøj i verdensklasse. Det bedste tøj, er det man ikke mærker man har på når man er i gang, og det er præcis sådan FUSION føles for mig. Derudover har FUSION en æstetik der altid gør mig bemærket i feltet! 

Andre sponsorer
Mine andre sponsorer er Fusionsport og 226ers. Fusionsport hjælper mig med alt fra cykler til sko, og har altid en løsning når jeg har mest brug for den, hvilket gør dem uundværlige som samarbejdspartnere. 226ers sørger for at jeg altid har energi og restitutions supplement så jeg kan holde til den daglige hårde træning og altid er klar til at performe – og så endda 100% organisk! 

Fødselsdato16.01.1991