Danmark - Triatlon - FUSION siden 2021

Anne Holm

3rd 2022 Europe Triathlon Cup Alhandra
7th Kitzbühel ETU Triathlon European Junior Championships 2017
1st Danish Championships Triathlon (sprint) 2019 & 2022
7th ETU Triathlon U23 European Championships Valencia 2019

Om Anne

I mere end 10 år har Anne Holm været en del af sporten, selvom hun i skrivende stund ikke er fyldt 23 år. Ligesom sin bror Emil, har hun været én af de mest toneangivende draft-atleter op gennem ungdomsrækkerne og frem til i dag, hvor begge har kurs mod OL i Paris 2024! Ud over at være en ekstremt dygtig svømmer med bike-handling skills som en cirkusartist, så er Anne ikke en atlet der forsvinder i mængden. Specielt længere sydpå, har det før vakt opsigt når den 180 cm høje sjællænder liner op til hovedspring fra start-pontonen. Efter påkørsel under træning og usikkerhed pga. Corona situationen, valgte Anne at tage tilbage på skolebænken i en periode. Basen for den daglige træning er dog fortsat Stevns, et utraditionelt alternativ til kraftcentrene i Aarhus, Odense og København, med coach (og far) Lars Ole Holm som hård men retfærdig indpisker.    

Goals

Anne er med i OL bruttotruppen og vil derfor satse på draft race i 2022, herunder OL-distancen, sprint og mixed-relay. Ud over landsholdsopgaver i  ETU og WTCS-regi, skal Anne primært fokusere på 2 af Europas hårdeste triathlon-ligaer, nemlig den franske Grand Prix og den tyske 1. bundesliga. 

DET VIDSTE DU IKKE OM Anne...

  1. Anne kørte sin første tri-konkurrence som 11 årig og var så fokuseret på at vinde, at hun med albuerne prøvede at forhindre en overhaling, selvom personen bagved var på vej i mål og hun selv manglede en hel omgang.  
  2. Anne har betragtet sig selv som “Directioner” dvs. die-hard fan af boybandet One Direction og kan alle deres sange udenad.
  3. Anne er vild med at lave mad og har en særlig forkærlighed for vegetariske retter. Da hun i en periode var forhindret i at træne efter et styrt, havde hun endda sin egen madblog _annesfoodblog_ som stadig kan findes på instagram. 

Annes favoritter