FUSION YOGA

Yoga-produkter med pasform der giver dig optimal bevægelsesfrihed. Baseret på den tekniske FUSION-metervare, som sørger for at du opnår høj komfort under hele træningen.
FUSION
PURE YOGA TIGHTS

Unikke dame tights til Yoga med ekstra høj talje og en pasform der giver dig optimal bevægelsesfrihed. Pure Yoga tights er baseret på den tekniske Fusion metervare som sørger for at du opnår høj komfort under hele træningen.

Få sømme og en enkel og diskret logo placering gør at du kan bruge Pure yoga tights som dine favorit leggings i hverdagen.

WE MADE THIS FOR

YOU AND THE YOGA INSTRUCTORS

SE FUSION YOGA PRODUKTER
FUSION
PURE YOGA TOP

Træningstop til Yoga og Fitness i regulær fit, konstrueret med fokus på bevægelighed til yderpunkterne. Udviklet i det populære Nova-materiale som er let, ventileret og fjerner sveden fra huden øjeblikkeligt. Toppen bruges sammen med en FUSION Sports Top og er udviklet som makker til FUSION Pure Yoga Tights.

FUSION
WOMENS HP YOGA TOP

Tætsiddende High Performance Yoga Top til yoga og funktionel træning, hvor krop og tøj udfordres. Toppen er produceret i det kendte to-sidet FUSION C3 materiale, som giver høj komfort og som fjerner sveden fra huden øjeblikkeligt.

Toppen er ligeledes udviklet i en elegant to-lags konstruktion, som sidder tæt til kroppen ude at virke afslørende. To-lags konstruktionen gør det desuden muligt at benytte HP YOGA TOP uden sports-BH. HP YOGA TOP har en længde, der er tilpasset den høje talje på FUSION Pure Yoga Tights.