FUSION TRIATHLON

Hurtige suits til at sætte din PR eller dragter der støtter dig bedst muligt igennem på den store dag.

HVILKET TRI-SUIT PASSER TIL DIG

Skal du lave første tri-stævne eller skal du se om du kan sætte ny PR?

Find det perfekte suit for dig i suit-guiden.

START GUIDEN

NÅR DU VIRKELIGT SKAL VÆRE HURTIG
SLi HIGH SPEED SUIT

LET OG HURTIG SUIT TIL KONKURRENCE
Til de personer, der vil have det bedste af det bedste når der skal sættes ny PR. Alt den viden vi har opnået ved optimering af Time-Trial er kombineret med den viden vi har opnået ved at arbejde med nogle af verdens bedste triatleter og det er der kommet SLi High Speed Suit ud af. En dragt der er lavet til at gøre hurtige endnu hurtigere. Super-fast metervare, drag-optimerede relieffer, aero-ærmer, elastisk lynlås, inside-pockets, fleece-skind, vandafvisende underdel, ægte sportskompression og ingen arm- og benbånd for at gøre dragten endnu mere ren.

DEN MEST KOMPLETTE IRONMAN-DRAGT
SLI SPEED SUIT

SUPERLET DRAGT MED KORTE ÆRMER TIL TRIATLON KONKURRENCE.
SuperWhite - ekstrem høj solbeskyttelse, SuperBlack - ægte sports kompression. Originale FUSION sidelommer til energi-produkter samt nyudviklet aero-baglomme.

Anbefalet til alle distancer triatlon og duatlon konkurrence.
Pasform: Tætsiddende

WE MADE THIS FOR

YOU AND MAGNUS DITLEV

SLi High Speed Suit er suveræn over hele linjen. På svømningen føler jeg ikke den mindsker bevægeligheden. På cyklen er den uden tvivl en af de hurtigste dragter på markedet. Jeg har selv testet en del forskellige dragter på vélodrome og den er den hurtigste på mig. På løb fungerer den også rigtig godt og her er de indbyggede lommer virkelig brugbare til opbevaring af gels og andet.

MAGNUS DITLEV
PRO Triatlet og IRONMAN Vinder