Tights

Komfortabel. Slidstærk. Tidløs.

FUSION TIGHTS

Fra højtydende konkurrence tights til træningstights med maksimal komfort. FUSION har sat standarden for funktionelle og holdbare tights til løb og træning siden 1999.

Prøv vores tights guide, hvis du er i tvivl om, hvilke tights der passer bedst til dig.

Next-level komfort

Rundstrik og et højt indhold af powerfit-elastan sikrer dig et par komfortable tights med perfekt pasform. Materialets store elasticitet betyder, at du er fri for generende lynlåse og de flade sømme i tightsene giver optimal komfort under aktivitet og et minimum af risiko for gnavsår.

Tidløst design

15 år med løbende forbedringer af holdbarhed, komfort og funktionalitet betyder, at du trækker i et par tights, der yder og giver den absolut bedste support. Designet er tidløst. Så vores tights går aldrig af mode. Det er i høj grad dét, der gør dem til en klassiker.

Fremstillet i Europa

Når du køber et par tights fra FUSION, kan du være sikker på, at alle dele stammer fra europæiske leverandører. Og med egen produktudviklingsafdeling og testlab i Danmark har vi mulighed for at arbejde minutiøst med de enkelte produkter samt teste deres holdbarhed, før det sendes til vores egen systue i Litauen, hvor alt tøj produceres.

★ 4,8/5 ★ af 400+ anmeldelser

Nu har jeg både tynde og tykke tights, og de er fantastiske. Jeg bruger ikke andet, de er lækre og passer perfekt med lommer (dem kan jeg ikke undvære når jeg er på job). Pt. træner jeg indendørs og de er perfekte at have på, de ligesom smyger sig til kroppen på den skønneste måde.

Winnie

Om det er til løb, styrketræning, eller bare en dag hjemme, så er Fusions tights klasser bedre end andet jeg har prøvet. Pasformen er lige i skabet, de sidder til uden at genere, men kryber heller ikke ned. Lommerne på låret er som skabt til en telefon eller en hurtig snack på farten. Helt klart et must-have i hverdags- og træningsgarderoben

Mikael

Shop efter aktivitet

Tights til løb og træning

Løbetræning, fitnesscentret, afslapning derhjemme eller sommerfest med arbejdet. Vores tights er udviklet til at være multifunktionelle og kunne modstå flere af dagens aktiviteter uden det mindste klynk. De fleste varianter kan derfor bruges året rundt. Inde som ude. Til (stort set) alle aktiviteter.

Fusion Tights er karakteriseret ved en pasform, du ikke finder magen til. En kompromisløs og gennemtestet tilgang til at finde de bedste materialer, kompositioner og løsninger giver dig et par tights, der bevæger og strækker sig sammen med dig.

Det bedste sportstøj er det, du ikke mærker, du har på. Dét, du ikke ænser. Fordi det hverken er for varmt eller for koldt. For tungt eller for vådt. For stramt eller for løst. Du skal udelukkende koncentrere dig om at give den gas, blive bedre, have det sjovt. Det er den følelse, vi jagter.

Tidløst design

At udvikle et par tights, der har sat barren for holdbarhed, komfort og funktionalitet, kommer ikke af sig selv. Det sker, når der er tænkt og ikke mindst arbejdet med tingene over en årrække. Vores tights kommer i et gennemtestet, tidløst design, der gennem mange års udvikling og hårdfør brug har opnået en kompromisløs kvalitet i materiale.

Effektiv svedtransport

Den italienske metervare, som Fusion Tights er konstureret af, er valgt på grund af dets evne til at transportere sveden væk fra kroppen hurtigt. Garnet på indersiden har en grovere struktur, som optager sveden nemmere, mens den mere fintstrikkede yderside med baggrund i fysikkens love om kapilær sugekraft ved forskellig porestørrelse tiltrækker sig fugtigheden, som fordeles over et stort areal og derved fordamper hurtigt. Den unikke svedtransporterende evne er ikke kemisk funderet og kan derfor ikke vaskes ud, men holder i hele produktets levetid.

Samme tights, små ændringer

Den unikke følelse, du oplever, når du trækker i et par tights fra FUSION, er den samme, uanset hvad du vælger. De funktionelle sidelommer, der beskytter dine værdigenstande. Den høje talje, der tager forbehold for særlige behov. Og de kendetegnende røde trenser, der forlænger holdbarheden ved at sømmene ikke løber. Fundamentet er det samme, men behovet kan være forskellige, og med små ændringer har vi formået at udvikle en lang række tights, der tilgodeser et bredt spekter af behov.

Højtaljede tights til kvinder

Vi har udviklet en række højtaljede tights til kvinder. High performance materialer og en specifik optimeret pasform giver dig uovertruffen komfort, når du løber, træner eller slapper af derhjemme.

Vintertights til mænd og kvinder

Vi har udviklet en række tights til dame og herre med ekstra beskyttelse, der sikrer, at du stadig kan være aktiv, selvom vejret og temperaturen gør det udfordrende.