Merino Wool

Afslapning og restitution kalder på komfort. Under alle forhold. Og her er den bløde merinould naturens eget svar på den allerbedste termoregulering. Uden ubehagelige lugtgener.

FUSION MERINO

Udforsk serien af merinould-produkter til afslapning og restitution.
Du finder alt fra lækre uldtrøjer i lange og korte ærmer til strømper og halsedisser i merinould.

Naturlige fordele

Merino uld er mest kendt for sin naturlige temperaturregulering - du holdes varm, når det er koldt og bliver kølet, når det er varmt. Den er selvrensende og absorberer ikke svedlugt. Og Merino ulden kan suge op til 35% af sin egen vægt i væske uden at føles våd. Men der er mange andre fordele for både mennesker og miljø.

Naturlig kvalitet

Det nøjsomme Merinofår lever jorden rundt under særlige klimatiske forhold, der har udviklet uldens fine fiberstruktur til at være ekstra blød og elastisk. Vi får udelukkende vores Merino uld fra tyske Südwolle, der har opbygget et mangeårigt ry for højeste kvalitet. Vi syer vores Merino uld produkter på vores egne systuer i Litauen af metervarer strikket i Ikast. 

Alle Merino uld produkter fra FUSION er naturligvis 100% mulesing-free og OEKO-TEX® certificeret.

Sådan vedligeholder du dine merinould-produkter (Care Guide)

Merinould er et naturligt materiale og selvrensende. Det betyder, at du skal passe på med at vaske dem for ofte - faktisk kan du bruge din merino-trøje af flere omgange, førend du vasker. Dette er netop tilfældet pga. merino uldens selvrensende egenskaber. Tit er det rigeligt at hænge trøjen til tørre, og så vil evt. svedlugt forsvinde.

For at opnå den længste holdbarhed på dine produkter anbefaler vi:

  • at vaske ved 30 grader (på skåne- eller uldprogram)
  • ikke at tørretumble
  • at trøjen tørres fladt for at holde figuren