FUSION MERINO ULD

Naturlige tekniske materialer, der giver dig maksimal komfort i enhver situation
HØJ-KVALITETS ULD

Vi benytter udelukkende mulesing-free topkvalitetsuld fra tyske Südwolle, der er en garanti for verdensklasse håndtering af Merinould til det Europæiske marked.

NATURLIGT SELVRENSENDE

Merinould er naturligt selvrensende. Vask det ikke for ofte, bare luft det for at friske det op. Ulden er let at vedligeholde, hvilket gør tøjet maskinvaskbart ved skåne/uldvask ved 30 grader. Må Ikke tørretumbles. For at få det bedste resultat skal det tørres fladt for at holde figuren intakt.

VARMEREGULERING

Uld fungerer som en naturlig regulator, der holder dig varm under kolde forhold og kølende under varme forhold. Merino-uld har en effektiv væsketransport som holder huden tør og komfortabel.

BASE LAYERS

En baselayer lavet i merino-uld giver klare fordele på løbe- eller cykelturen samt til hverdag under andet tøj. Ulden holder dig varm og komfortabel, selvom kroppen bliver våd af regn. FUSION MERINO Baselayers er lavet i 150g merino-uld, hvilket er tyndt nok til at du ikke overopheder, men samtidig holdes varm.

SPORT & AKTIV

T-Shirts lavet til den aktive hverdag, let løb, de gode gåture mm. Lavet i 180g merino-uld, for balanceret beskyttelse vs. åndbarhed imens kroppen er i bevægelse.

RECHARGE

Recharge produkter i 220g mulesing-free merino-uld til restitution, job, rejse og fritid. Regulært fit og let elasticitet giver en yderst komfortabel pasform, som passer mange kropstyper. Brug Recharge Merino-produkterne sammen med dine Recharge Pants og du vil opleve den ultimative komfort. Det neutrale look giver dig også mulighed for at benytte produkterne sammen med dine yndlings-jeans.